kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam widać [emoji106]Hej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Wyglada bardzo,bardzoHej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Widać kochana widać, więc na pewno się udałoHej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Dziewczyny napisała do mnie przyjaciółka (ta która jest w 18tc) i jest zmartwiona bo wczoraj była u gina na kontroli i stwierdził jakieś bakterie w moczu. Zapisał jej monural 6 saszetek a ona gdzieś tam wyczytała że to duża dawka i nie jest pewna czy tyle powinna brać. Miała któraś z Was coś takiego lub słyszała ? Bo chciałabym ją jakoś uspokoić a sama nie ogarniam w tym temacie zupełnie nic [emoji45][emoji45]
Taak!Hej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Ale Ci zazdroszczęHej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Są 2 kreseczki [emoji3059]Hej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Ale Ci zazdroszczę [emoji7] cudowna 2 krecha [emoji3590] mam nadzieję że i jak taka za miesiąc lub dwa zobaczę [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590]