reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam po kilkudniowej przerwie.W srode trafilam do szpitala bo mialam jakies skurcze ale juz w czwartek rano wszystko ustapilo tylko mnie na obserwacje zostawili.Jak do tej pory to tak malo sie oszczedzalam i czesto niemal zapominalam ze w ciazy jestem ,ale jak sie dowiedzialam,ze jedna dziewczyna z sali urodzila coreczke w 27 tyg ciazy,ktora wazyla 900g:szok: to mna otrzasnelo i zaczelam sie niezle stresowac ,ze wlasciwie ja tez w kazdej chwili moglabym juz urodzic wiec musze zrobic wszystko zeby jednak wytrzymac z malym lokatorem w brzuchu jak najblizej maja.

no mm to nie przelewki lepiej na siebie uwazac... ja juz to przeszlam wiec wiem
a ja mamm dzisiaj strasznie senny dzien w dodatku pojechalam odebrac pit a oni mi go wyslali i sie z moim pitem minelam... ale dupa...wczoraj sie obladlam tyle zelek obsypanych cukrem ze jeszcze mnie jezyk szczypie..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

trzymajcie za mnie kciuki w czwartek idziemy do lekarza na usg i badanie kontrolne mam nadzieje ze sie potwierdzi dziewczynka:tak::tak: i nic sie do tego czasu nie zmienilo z szyjka ani macica

Lekarz nie mówił, co można a co nie, nie można to na pewno słodkiego. DZięki za dodatkowe info, no cóż pomęcze się dalej:zawstydzona/y:

IWONKA już mi obojetne z jakiej strony ten suwaczek a moze w moich ustawieniach nie jest ustawiona jakas opcja zebym go mogła wstawic .Już sama nie wiem a chce jakikolwiek bo juz tyle razy próbowałam ze rece opadaja .ze zdjeciem nie maialam takich problemów:no:a powiedz mi jeszcze co jest za pole pod ikonam wiadomości-co tam sie wstawia???????????(trackbacks)

Witam kochane!
Własnie wróciłam z dzidziusiowych zakupków, w sumie udane, kupiłam 2 prześcieradełka, turystyczny podkład do przewijania, kosmetyki dla dzidzi, a dla mnie krem przeciw rozstępom i wkładki laktacyjne.
Jutro powinna przyjśc przesyłka z 2 koszulami do karmenia i może pościel już przyślą też.
O jak ja lubię takie zakupy, a zostało mi naprawde niewiele.

dziubek82
ja tez miałam krwawnienia z nosa, to podobno normalne, może być też przyczyną osłabienia i równiez krwawnienia z dziąseł się powtarzają. Czasam mam nawet metaliczny posmak krwi w buzi.

aniusia80
ja kupiłam tylko 2 buteleczki firmy NUK, podobno dobre.

cfcigir
moją zmora też sa zgagi, najczęściej jak się kłade do łóżka, a nie jem przed spaniem conajmniej 3 godziny.

Iwonka
wierzę że Vanesska niedługo osiągnie ten etap i siądzie w końcu na nocniczek z przyjemnością.

mm81
trzymaj się kochana, uszy do góry, urodzimy w terminie, przypadki się zdarzają że dzieje się to czasami wcześniej, ale majóweczki sa twarde i wytrzymamy jeszcze kilkanaście tygodni.

Kathy_24
jak będziesz miała wygenerowany kod suwaczka (ten BBcode) robisz kopiuj i wklej w ustawieniach --> edytuj podpis

:-):-):-):-):-)

reklama
MM, uważaj na siebie! Domyślam się, że skoro niebawem się przeprowadzasz, to i tak już będziesz na zwolnieniu i będziesz mogła więcej wypoczywać?

Madamagda, fajne zakupki zrobiłas - ja też lubię kupowac dla dzieciaczków. Własnie czekam na wózeczek dla maleństwa.

Kathy, w jakim wieku jest Twoja pierwsza pociecha?

A ja własnie robię (hmm powiedzmy zaczynam robić) porządki w pokoju, który będzie pokojem Maksia - niestety tutaj też będzie stał mój komputer itd chyba że się przeniosę z pracą do pokoju pasierba który bywa u nas w weekendy. Chcę Maksiowi kupić ładne "dziecinne" zasłonki (powiedział, że mają być zielone - bardzo lubi zielony kolor), kilka obrazków na ściany, itp.

A Maks dziś w czasie tych porządków mnie zaskoczył.... otóż położyłam jakieś książki na łóżku, a on mi na to "nie kładź tutaj - to mój pokój! Mamusi pokój w sypialni". Mały cwaniaczek mój kochany!

Do góry