reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja niestety muszę oszczędzać i jeśli bym mogła kupiłabym wszystko Emilce ale jest jak jest i tak nie jest źle inni mają gorzej :cool2: staje na głowie i i tak mnie nie stać na takie buty ;-)a chętnie kupiłabym jej takie buciki ale bym musiała jej odmówić innych rzeczy :-(

Gosia, nie martw się, można kupić też całkiem porządne buty tańszych firm, ważne, żeby spełniały pewne wymagania, wcale nie muszą to być Bartki itp.

reklama
Aga-pg a mi sie tez podobaja i napewno pojade z Szymkiem do rodzicow i pojde do galerii baltyckiej i tez mu takie kupie jesli beda latwo sie wkladaly i bedzie ladnie w nich chodzil po sklepie bo to dla mnie wyznacznik dlatego nie kupilabym butow przez internet bez mierzenia no chyba ze zobacze je w sklepie i w internecie identyczne beda tansze to wtedy tak.

buty rewelka ale ja caly czas czekam na inne twoje fanty :tak::tak: w koncu mamy malych boy-ów tez moga sie pochwalic prawda??!!!!

Do góry