Marynia88
Moderator
Zaczęłaś już kupować jakieś ciuszki? Ja jak bym usłyszała że na 100% chłopak to na pewno bym się nie powstrzymałaNastawilam się na chłopca, dwa razy było że raczej chłopak, raz że na pewno chłopak, a dziś że dziewczyna
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczęłaś już kupować jakieś ciuszki? Ja jak bym usłyszała że na 100% chłopak to na pewno bym się nie powstrzymałaNastawilam się na chłopca, dwa razy było że raczej chłopak, raz że na pewno chłopak, a dziś że dziewczyna
![]()
ja uwielbiam LieracDziewczyny, a tak troche w innym temacie jakich produktów używacie na rozstępy?
Ja póki co mustela, ale sie zastanawiam czy na pewno skuteczny.![]()
Szukałam tylko dla chłopca.Zaczęłaś już kupować jakieś ciuszki? Ja jak bym usłyszała że na 100% chłopak to na pewno bym się nie powstrzymałaa tu nagle niespodzianka i dziewuszka...
No jak widziałaś korniszona i to było na lepszym sprzęcie to pewnie chłopak ale powiem Ci że też bym się czuła skołowana... Słyszałam o przypadkach że z dziewuszki robił się chłopak ale odwrotnieto chyba nie.Szukałam tylko dla chłopca.
Na ostatnim USG lekarz prywatny pokazał siuraka obyło na 100%
A dzisiaj ta na NFZ nie widziała i pierwsze co to powiedziała dziewczyna![]()
Eee to bedzie chlopaSzukałam tylko dla chłopca.
Na ostatnim USG lekarz prywatny pokazał siuraka obyło na 100%
A dzisiaj ta na NFZ nie widziała i pierwsze co to powiedziała dziewczyna![]()
Coś czuję, że dziewczynka, chociaż chciałabym drugiego chłopakaA jakie masz przeczucia? Na chłopca czy dziewczynkę?
18+6 dzisiajKtóry jesteś juz tydzień? Ja za 2 tyg wizytamam nadzieję, ze moj maluch sie pokaze
bo się mega niecierpliwie juz,
![]()
No właśnie... Rzeczy dla chłopca już mam po starszym... Najwyżej jak będzie dziewczynka to będzie ubrana po chłopięcemuBędzie niespodziankatylko z wyprawką gorzej
![]()
Właśnie ja niby czuje że dziewczynka, ale śnił mi się chłopak... No i chciałabym chłopaka.... I nie wiem co jest przeczuciem, a co moimi życzeniamiU mnie też raz wydaje się że chłopczyk a drugi raz dziewczynka. Teraz mam wizytę 5 grudnia może zrobi prezent na Mikołaja i się dokładnie pokaże.
Mega tanioKlinika esculap w Bielsku-Bialej wrzuce link. Kiedys gdzies trafilam, ze jest kilka tych esculapow w Polsce, ale nie zaglebialam sie w temat, bo jestem ze Slaska. W tym konkretnym moja siostra miala 3porody, moja mama operacje ginekologiczna(ktorej nie chcieli jej zrobic w szpitalu panstwowym, bo miala wysokie cisnienie). Lekarz i chirurdzy naprawde z prawdziwego zdarzenia.