eij
Fanka BB :)
ŚlicznieHejkamelduje dwa piękne jajka na lewym jajniku po 18 mm
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚlicznieHejkamelduje dwa piękne jajka na lewym jajniku po 18 mm
![]()
![]()
Hejkamelduje dwa piękne jajka na lewym jajniku po 18 mm
[emoji123][emoji123]
Co do braku odczuć ciążowych to faktycznie jest normalne łącznie z dziwnymi snami. Po 2 becie miałam sen ze poroniłam ;/;/... te sny to dopiero początek niestety.Super[emoji16]
Co do braku odczuć ciążowych to faktycznie jest normalne łącznie z dziwnymi snami. Po 2 becie miałam sen ze poroniłam ;/;/... te sny to dopiero początek niestety.
Stres wychodzi niestety. Mi dopiero teraz odpuściło. Do 12 tygodnia nikomu nie mówiliśmy o ciazy bo bałam się wad genetycznych. Do 22 milam panikę ze poronię (wody odejdą, skurcze). I cały ten czas dziwny smutek i obawy. Mysle ze nasze ciąże po niepłodności okropnie obciążają psychikę. Stres, strach- wizyta. Mąż bardzo mnie wspierał i dlatego nie oszalałam. Często wyobrażałam sobie ze przytulam małego bobasa z czarna czupryna i to trochę pomagało. ;DJa też wczoraj miałam sen że poroniłam aż się obudziłam i odrazu sobie powiedziałam że to tylko sen. A później mi się śniło że moja teściowa się opiekowała moim dzieckiem to była dziewczynka i była taka strasznie otyła. A po transferze mi się śniło że zadzwonili do mnie z kliniki że jest 9dpt i że oni sami zrobili badanie z krwi bez mojej krwi i że beta wyszła 0 i że się nie udało. Dziwne te sny[emoji849]
To jest właśnie tajemnica podświadomościJa też wczoraj miałam sen że poroniłam aż się obudziłam i odrazu sobie powiedziałam że to tylko sen. A później mi się śniło że moja teściowa się opiekowała moim dzieckiem to była dziewczynka i była taka strasznie otyła. A po transferze mi się śniło że zadzwonili do mnie z kliniki że jest 9dpt i że oni sami zrobili badanie z krwi bez mojej krwi i że beta wyszła 0 i że się nie udało. Dziwne te sny[emoji849]
@Evelyn1919 a liczyłas sobie mniej więcej termin porodu czy czekasz aż lekarz ustali?[emoji6]
Dziewczyny czy ktoras z was brała Pregnyl w brzuch? Mam dziś wziąć i lekarz kazał podskórnie. Nawet mam zlecenie dla pielegiarki
No ja wcześniej też! A ten w klinice kazał podskórnie. Niby można tak i tak. Dziwne..... No nic. Zobaczymy. Nawet mi powiedział że jak nie mam problemu mogę sama sobie zrobić. Ale ja mam znajomą pielęgniarkę.Ja zawsze domiesniowo