Karin14
Fanka BB :)
HahahaPrzestań!!!!
Dostałaś leki, bierz, leżakuj i odpoczywaj.
Na tym forum limit zły wydarzeń został wyczerpany !

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahaPrzestań!!!!
Dostałaś leki, bierz, leżakuj i odpoczywaj.
Na tym forum limit zły wydarzeń został wyczerpany !
ooooo suupeeer bo tak jak już pisałam w większym gronie fajnie się wymienia poglądy i ciekawiej@Martxx1 właśnie od kilku dni na wątku prywatnym jest temat dołączenia was do wątku![]()
no dokładnie. Wszystkie jesteśmy na podobnym etapie to i tematy podobneZdecydowanie wolalabym zeby dodac udzielajace sie dziewczyny don prywatnego niz tworzyc drugi, staram sie byc tu i tu ale jwden bylby o wiele latqiejszy do ogarniecia, szczegolnie ze przewijaja sie podobne tematy
aaaa no i może macie tam u siebie ciekawsze propozycje jedzeniaZdecydowanie wolalabym zeby dodac udzielajace sie dziewczyny don prywatnego niz tworzyc drugi, staram sie byc tu i tu ale jwden bylby o wiele latqiejszy do ogarniecia, szczegolnie ze przewijaja sie podobne tematy
tam jest kilka cukrzycowych ciązowek - to miałabym skąd czerpać pomysły, bo mam wrazenie ze cały czas jem to samo.aaaa no i może macie tam u siebie ciekawsze propozycje jedzenia![]()
ehhhh tak to już jest u kobiet ze często nie ma gdzie wrócić. A co do zwolnienia l4 to ja bym brała. Tzn. Ja jestem ogólnie za pracowaniem bo lubie jak się coś dzieje, szybciej mija czas i jest to tez zdrowiej dla głowy czasem. Ale w obecnej sytuacji wirusa i w Twojej sytuacji to już chyba wystarczająco popracowałasU mnie jutro pierwsza wizyta po 4 tygodniach, już się stresuję, ale od kilku dni czuję delikatne ruchy, więc jest trochę lepiejchyba wezmę już L4, zwłaszcza, że w pracy i tak nie będę miała powrotu po ciąży, dziwnie się z tym czuję, spędziłam tam ostatnich kilka lat, niby zdawałam sobie z tego sprawę, ale jak już powiedziałam o ciąży w pracy to jakoś stało się to realne
Napisałam do lekarza i z powrotem wracamy do lekow.. Duphaston i nospa 3x1a juz tak sie cieszyłam...
![]()
tak mysle ze ok. Jest podane do 22 wiec u Ciebie JesCze daleko do 22 z punktu widzenia tych dni. A z drugiej strony podejrzewam ze lekarza dobrze Cię prowadzą i monitują jak od początku ciąża In vitroChyba wzięli, u mnie in vitro i jest znany dokładny termin zapłodnienia, więc już sama nie wiem jak to liczyć, jeśli po tym terminie to jest 20+4, ale nawet jeśli po wielkości dziecka, czyli 21+3 to też chyba ok jak na połówkowe?