Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecamy sięPrzez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę![]()
Ja też, ale nue wiem, co na to moja Zosia, a to ona będzie jadła![]()
Przez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę![]()
Boze mam dokładnie to samoPrzez Was jednocześnie mam ochotę na koktajl, kapustę kiszoną, ogórkowa i wielką słodką czekoladę![]()
W sensie, że mężowi posłodzisz?Dziś taka mieszanina smaków że po zupie musiałam zjeść kiszonego ogórkajeszcze mam ciasto galaretkowe ale narazie nie mam miejsca na nie a już mam taką chęć że zaraz pęknę. Kapuśniaczek bym zjadła, a bigos chodzi za mnà kilka dni, taki meeega kwaśny
uwielbiam kwaśne smaki, a mój mąż nie, bo potem go męczy zgaga
Chyba trzeba będzoe ugotować dwa bigosy
![]()