Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakieś „objawy” senności?Najczęściej wygląda to tak że bierze smoczka , oczy się zamykają a po chwili jest straszny krzyk i przez chwilę nie da się jej uspokoic
Od urodzenia staram się ją usypiać w takich samych warunkach , o jednej porze . A od jakiś 2 tygodni są z tym problemyMacie zachowaną higienę snu? Wieczorną rutynę? Dziecko może płakać bo jest zbyt zmęczone i paradoksalnie wtedy zasypia mu się dużo trudniej, albo to jeszcze nie jest ten moment, bo tarcie oczu i ziewanie to dopiero wstęp i co prawda są to oznaki senności, czy znużenia, ale nie zawsze prowadzą one prostą drogą w sen.
A to może być też regres snu albo skok, wtedy dzieci są dość marudne i mają problemy z zasypianiem. Moje dziecko ma od dawna wieczorną rutynę a kiedy próbuję go lulać w złym momencie to się złości. Czasami zasypia po 20, a czasami głuży sobie i piszczy do 22.Od urodzenia staram się ją usypiać w takich samych warunkach , o jednej porze . A od jakiś 2 tygodni są z tym problemy
Jestem straszna panikara w stosunku do niej i wszystko co mnie niepokoi zaraz analizujeA to może być też regres snu albo skok, wtedy dzieci są dość marudne i mają problemy z zasypianiem. Moje dziecko ma od dawna wieczorną rutynę a kiedy próbuję go lulać w złym momencie to się złości. Czasami zasypia po 20, a czasami głuży sobie i piszczy do 22.
Na spokojnie, je normalnie? Temperatura w normie? Pieluszki mokre? Z tym spaniem to jak widzisz różnie bywa, ale trzeba pytać i może jeszcze ktoś się wypowie tutajJestem straszna panikara w stosunku do niej i wszystko co mnie niepokoi zaraz analizuje![]()