reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Wydaje mi się że nie ma sensu robić wieczorem testu, aż tak szybko nie ciemnieja kreski. Ja bym poczekają i zrobiła jutro koło południa. A może zawsze można pomeczyc dla przyjemności oczywiście a nie bo teraz trzeba [emoji846]

Spoko, to moj pierwszy cykl kiedy robie testy. [emoji2360]
Hahah wiem ze dla przyjemnosci, nie robimy tego tylko po to zeby zrobić dziecko. Chodzi mi o to ze ostatnio jak na mnie bylo dosyc intensywnie wiec nie chce zeby pomyslal ze to tylko ze wzgl na dziecko [emoji28] ale w sumie jest cos na rzeczy bo mam wieksza ochote [emoji3526]

reklama
Szalejecie z testami dziewczyny! Ja na razie stopuje do czwartku z owulacyjnymi, jak ma być owulacja po weekendzie. Chociaż i ten tydzień sobie nie odpuścimy. Lekarz jednoznacznie mi nie odpowiedziała co ile wg niej najlepiej, dodała tylko ze przecież się nie wypatryka ze wszystkich [emoji28] jeszcze chwila i będziemy robić testy ciążowe!

Hahah wiem ze dla przyjemnosci, nie robimy tego tylko po to zeby zrobić dziecko. Chodzi mi o to ze ostatnio jak na mnie bylo dosyc intensywnie wiec nie chce zeby pomyslal ze to tylko ze wzgl na dziecko [emoji28] ale w sumie jest cos na rzeczy bo mam wieksza ochote [emoji3526]
Ja robię i dwa razy dziennie, jeden rano drugi wieczorem żeby zobaczyć jak to wygląda. Jeśli masz zapas to rób ile uważasz za słuszne 😁 mi zostały 3, jak się skończą to już nie będę wykupować chyba, że w następnym cyklu ale co ja gadam, na Mikołaja mają być dwie kreski więc co najwyżej ciążowe mam zamiar sobie dokupić 😀

Ja robię i dwa razy dziennie, jeden rano drugi wieczorem żeby zobaczyć jak to wygląda. Jeśli masz zapas to rób ile uważasz za słuszne [emoji16] mi zostały 3, jak się skończą to już nie będę wykupować chyba, że w następnym cyklu ale co ja gadam, na Mikołaja mają być dwie kreski więc co najwyżej ciążowe mam zamiar sobie dokupić [emoji3]

Mam jeszcze z 6 wiec mysle ze wsytarczajaco. Tez nie dopuszczam mysli ze na nastepny cykl beda potrzebne i chce je wykorzystać wszystkie [emoji28]

Zawsze można z rana pomęczyć, na mile powitanie dnia ❤️❤️

Mam jeszcze z 6 wiec mysle ze wsytarczajaco. Tez nie dopuszczam mysli ze na nastepny cykl beda potrzebne i chce je wykorzystać wszystkie [emoji28]
Mamy to, jak widać rano jeszcze bez szału a wieczorem pełny pozytyw, kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej 😁 pokazałam mężowi a on to ciążowy 😂🤔 chciałbym takie zobaczyć za 12/13 dni 😁 więc testować i się bawić 😀

Załączniki

• Screenshot_20201123_182110_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201123_182110_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    271,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry