Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CześćWitam mój 6msc syn nauczył się spać w wózku jak go nauczyć w łóżeczku widzę ze już jest za duży i się meczy ?jakieś sposoby
I zasypia do tej pory??Na początku bujalam na rękach i jak usnęła to do lozeczka. Później kładłam się obok w łóżku i leżałam ile trzeba. Kiedy zasnęła też odkładałam. Cierpliwość cierpliwość cierpliwość. Na początku trwalo to 2h, po tygodniu 10 minut.
A o której Pani dziecko wstaje rano??Na początku bujalam na rękach i jak usnęła to do lozeczka. Później kładłam się obok w łóżku i leżałam ile trzeba. Kiedy zasnęła też odkładałam. Cierpliwość cierpliwość cierpliwość. Na początku trwalo to 2h, po tygodniu 10 minut.
Tak. Oczywiście jak zęby, przeziębienie czy złu humor to wiadomo że trwa to dłużej. Ale nadal obok mnie i śpi u siebieI zasypia do tej pory??
Zawsze mieliśmy stały rytm dnia. Spanie wieczorne o 20. Kiedy chciała wcześniej, przeciagalismy. Wstaje o 7/8. Kiedy kryzys to 6.A o której Pani dziecko wstaje rano??