reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2021

Wykoncze się.. jak do teraz wymiotowałam zazwyczaj wieczorem. Byłam na rynku po warzywa, siedzę w aucie i zaraz się zbełtam.. wg apki 8+3.. uwielbiam drwala z maca no ale nie ma opcji, dzisiaj jeszcze nic nie jadłam

reklama
Czy wy też nie macie się w co ubrać? Haha mąż mówi że powoli wyglądam jak mamuśka 😂 a nikt poza mężem nie wie o ciąży i staramy się utrzymać w tajemnicy ale ciężko bo mam wrażenie że we wszystkim w co się ubiorę widać brzuszek 🥰 dziś 9+3

Załączniki

• c0995bc1-a5de-429b-a40b-c8aa2bc0645f.jpg
    c0995bc1-a5de-429b-a40b-c8aa2bc0645f.jpg
    135,6 KB · Wyświetleń: 82
U mnie termin na 10.07, a najbliższa wizyta u gin 11.12 [emoji846]Dziewczyny, które ustalacie już prenatalne - który tydzień wam wypada? Mi najlepszy 12 wypada w przerwę świąteczną i przełożyli na 7.01 to będzie 13+3, bo przed świętami za wcześnie [emoji50]

Mi energia wróciła jakieś 3-4 dni temu i nadrabiam zaległości. Nudności odeszły..może nie wrócą, apetyt spory.. głównie cytrusy jak piszecie i mięso [emoji28] Dzidzia przejęła geny męża zdecydowanie [emoji28]
Mi wypada 12+4

Czy wy też nie macie się w co ubrać? Haha mąż mówi że powoli wyglądam jak mamuśka 😂 a nikt poza mężem nie wie o ciąży i staramy się utrzymać w tajemnicy ale ciężko bo mam wrażenie że we wszystkim w co się ubiorę widać brzuszek 🥰 dziś 9+3
Haha piękny brzuszek ! Zakładaj luźne sweterki :) albo bluzy! Ja musialam zwiększyć rozmiar spodni do pracy bo sie nie zapnę już ...

Ooo jak widać ładnie, to twoja pierwsza ciąża?
Ja też mam już wystający ale to moja 3 to inaczej 😉

Ja już po wizycie, mam zlecone badania i usg 9.12. Za dwa tygodnie kolejna wizyta żeby założy kartę ciąży.
Mój gin nie ma aparatu usg i według badania ginekologicznego powiedział że to 6-7 tydzień a według apki 8+3 i wiem kiedy dokładnie była owu.... Z tego całego stresu nie zapytałam o to ale powiedział że wszystko się zgadza....
Jak nie ma aparatu usg?

Tez popieram zamknięte forum zastanawia mnie tylko to że z datą porodu po 21 lipca mamy tylko jedną dziewczynę, wcześniej jest nas po kilka na jeden dzień.

Narobilas mi ochote na maka a ze jestem na mieście.. :D

Ja bym jeszcze zjadła Drwala. Chyba najlepsza kanapka jaką zrobili. W dwóch makach wczoraj byliśmy bo w pierwszym kolejka masakra. W drugim też ale szybciej szło.

Wymioty i mdłości dziś wróciły :( za szybko się pochwaliłam, że ustąpiły :(

reklama
Tez popieram zamknięte forum zastanawia mnie tylko to że z datą porodu po 21 lipca mamy tylko jedną dziewczynę, wcześniej jest nas po kilka na jeden dzień.
Może niektóre dziewczyny czekają na pierwsze wizyty i dopiero dołączają, albo jak pisało tu kilka osób dołączą dopiero po prenatalnych

Do góry