reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

He he, to ja dzisiaj mam swoją studniówkę. Już trzecią ;-);-);-).
Ale jakoś się nie nastawiam, że to 100 dni zostało, raczej myślę, że mniej mi pozostało. Jakby co to w połowie maja biorę się za mycie okien, ostre sprzątanie, bieganie po schodach i może jeszcze jakiś przyspieszacz zastosuję ;-);-);-)

Pozdrawiam.

reklama
No ja właśnie w 38 tygodniu to już ostro wezmę sie do roboty. Nie mogę za bardzo teraz kupować ciuszków więc jak już w stanę z wyrka to ze sklepów nie będę wychodzić :)
No i mężusiowi powiedziałam że się do niego dobiorę, bo ponoć seksik jest dobrym przyspieszaczem porodow :) No ale czy będę w stanie to się okaże. Wtedy to już będę niezła ciężarówa :)

Puchatka

Ja rowenież dołączam się do życzeń, Wszystkiego Najlepszego i oczywiście spełnienia marzeń i szybkiego porodu

Witam dziewczynki

Ja dopiero wstałam i macie racje, to wciąga, pierwsze co zrobiłam to siadłam do kopma :nerd:, a musze zaraz zjeść śniadanko i ogarnąć mieszkanko :-). Dziś nie mogłam spać, o 2:00 obudziliśmy się z mężem i oglądaliśmy film...hmmm, ale odbiłam sobie rano, a on niestety musiał rano wstać do pracy :-(.

Co do zdjęć z porodu...obejrzałam i nie są takie straszne, ale tak jak i Was przeraziła i zdziwiła mnie wychodząca w pierwszej kolejności stópka malucha

A wiecie, że w końcówce poprzedniej ciąży mój mąż już nie chciał seksu? Szczególnie odkąd mu powiedziałam w 38 tygodniu, że gin juz czuł główkę małego w badaniu. Więc ten przyspieszacz nam odpadł bo męzowi było głupio.

Tak samo teraz jak mu powiedziałam że szyjka trochę zbyt miękka, to się boi i nie chce. Żeby sobie tylko gdzieś kurka wodna nie rekompensował ;-):baffled:

Hehehe, Oluśna pewno nie rekompensuje sobie:) A u mnie męzuś nawet na początku ciąży nie za bardzo chciał. Musiałam go prawie że zmuszać. Obawiam się właśnie że i pod koniec ciąży nie będzie mu się uśmiechało.Ale jak lekarz nie zabroni to przecież dla dobra dziecka i .... żony się poświęci :)

A wiecie, że w końcówce poprzedniej ciąży mój mąż już nie chciał seksu? Szczególnie odkąd mu powiedziałam w 38 tygodniu, że gin juz czuł główkę małego w badaniu. Więc ten przyspieszacz nam odpadł bo męzowi było głupio.

Tak samo teraz jak mu powiedziałam że szyjka trochę zbyt miękka, to się boi i nie chce. Żeby sobie tylko gdzieś kurka wodna nie rekompensował ;-):baffled:

Ola mój też miał jakieś takie obawy niedawno, ale przekonałam go swoimi sposobami i ulubionymi pozycjami mężulka, no i jakoś idzie ;-)
Nie wyobrażam sobie przechodzenia ciąży bez seksu, tym bardziej, że dziecku tez jest fajnie, bo podczas orgazmu macica się delikatnie porusza i buja dzieciątko :-)

reklama
Puchatko, ja również dołączam się do życzeń urodzinowych...życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka...wszystko inne się na pewno superowo ułoży :-):-):-)
aelephants_2.gif
a to słonik na szczęście

jo-anna-on, a Tobie gratulujemy 100- óweczki :-D:-D:-D

Do góry