Super, trzymam kciuki żeby ładnie poszłoWitam w klubiewłaśnie rano założyli ki cewnik - póki co nie diabeł taki straszny, przy zakładaniu nic nie bolało. Zobaczymy czy coś zdziałać. Też 1cm rozwarcia i szyjka krótka na 1.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, trzymam kciuki żeby ładnie poszłoWitam w klubiewłaśnie rano założyli ki cewnik - póki co nie diabeł taki straszny, przy zakładaniu nic nie bolało. Zobaczymy czy coś zdziałać. Też 1cm rozwarcia i szyjka krótka na 1.5
Gratulacje i zdrówka dla WasWczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930, 10 punktów.
Najpierw cewnik Foleya, dzień później oksytocyna. Poród poszedł sprawnie bo od 7 do 11, ale bóle niesamowicie ciężkieGratulacjeakcja rozkręciła się nagle czy coś już zwiastowało poród?
Gratulacje, dużo zdrowia dla WasWczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930, 10 punktów.
CześćWitam
Postanowiłam na sam koniec dołączyć do was.
Termin mam na 23.12.2020 więc to będzie taki nasz świąteczny prezencik.
Mam pytanie odnośnie dokumentacji jaka należy dołączyć dla pracodawcy po porodzie.
Może któraś z was się orientuje.
Bardzo proszę o pomoc.
Dziękuję za odpowiedźCześćWydaje mi się, że nic nie musisz dostarczyć, zwolnienie wyślą elektronicznie ewentualnie możesz zadzwonić, że urodziłaś
GratulacjeWczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930, 10 punktów.
Mi lekarka przewidziala szybszy porod, z koncowki grudnia na 10tego. W zwiazku z tym mam zalecone cwiczenia oddechowe przez 10 minut dziennie ( wdech przez nos wydech przez usta), 60min spacery dziennie plus 20 przysiadow, herbatke z lisci malin i duzo ananasaDziewczyny robicie jakieś ćwiczenia oddechowe? Pozycje na piłce itp?![]()
Gratulacje!!!Wczoraj urodził się nasz Synek Maurycy siłami natury, waga 2930, 10 punktów.