JestemMama!
Fanka BB :)
Będzie, na pewnoDziękuję ,masz rację !! Wymyślam i za bardzo i się doszukuje . Trzeba wierzyć ,ze będzie dobrze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie, na pewnoDziękuję ,masz rację !! Wymyślam i za bardzo i się doszukuje . Trzeba wierzyć ,ze będzie dobrze![]()
A jakże podnoszące na duchuBędzie, na pewnotrzymam kciuki za was
❤
powiem jeszcze tak, gdyby lekarz miał jakieś wątpliwośći to by wyznaczył Ci wizytę na następny tydzień. A skoro wyznaczył wizyte na za 2 tygodnie to w jego oczach według mnie też jest wszystko dobrze ☺ bo na następnej wizycie juz będzie i zarodek i serduszko. Takie moje skromne zdanie. ☺
Dopiero 2 ....
U nie 1 stymulacjia była przerwana po 7 dniach bo nic tam się nie działo.
Zmienili leki z gonal na menopur i cis zaczęło się dziać
Ja szłam 4 x krótkim protokołem z antykami przed . 300- 350 dawkę miałam
Nooo odezwała się02.12 – wizyta @zrezygnowana
02.12 – transfer @Joasek
Fiu fiu co tu się dziś wyrabiało !
@Joasek odpoczywaj sobię teraz, niech ci szybko zleciwierze, że wkrótce będą tylko dobre wieści !!
mi nie zmieniał leków, dał wyższą dawke bo miałam 225 a teraz 300..
a oglądać dr mnie będzie już w piątek i też mi ostatnio przerwali stymulacje...
Dajesz @ i wpisujesz NIK bez spacjiDziewczyny jak wstawiacie odnosniki do innych osób na forum ? Nie mogę tego ogarnać![]()
Ok super dzieki, aż tak prosteDajesz @ i wpisujesz NIK bez spacji ☺
Dla jasności, taki wpis znalazłam na BocianieDziewczyny ,czy przy wysokim hcg ponad 20000 w 21 dpt musi być już widoczny zarodek ? Na razie jest tylko pęcherzyk dobrej wielkości z pęcherzykiem zoltkowym ,ale zarodka nie było jeszcZe widać ....
Nooo odezwała sięjuż się bałam ze sie obraziłaś
tak ze pamiętaj o pozytywnym nastawieniu bo się tam przejadę do Ciebie
tym razem nie przerwa Ci stymulacji
i będziemy razem do transferu podchodzić
![]()
❤
![]()