JestemMama!
Fanka BB :)
Dobranocdobrej nocy kobietki, nadal pęka mi głowa idę spać, eh te głupie nocki![]()
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranocdobrej nocy kobietki, nadal pęka mi głowa idę spać, eh te głupie nocki![]()
![]()
![]()
Ja podeszłam na cyklu naturalnym. Stymulacja była tylko 10 dni. Menopurem i czymś tam jeszcze. Potem punkcja była jednak odroczono transfer i już po punkcji żadnych leków nie brałam. Czekałam na okres i jak się zaczął nowy cykl obserwowano kiedy będzie owulacja i podano zarodek. Organizm już sam działał.ale jaka jest różnica?
czemu to sie nazywa naturalny? nie ma stymulacji w ogóle czy co?
Według mnie od problemu przez jaki nie możesz zajść normalnie w ciążę. U nas była za mała liczba plemników. Ja całkowicie zdrowa w tym hormonalnie. Choć mam niedoczynność tarczycyWiem jak wygląda sztuczny gdyż 2 raz do niego będę teraz podchodzić. Tylko zastanawia mnie to od czego to zależy że niektóre dziewczyny podchodzą do transferu na sztucznym a niektóre na naturalnym![]()
Hej dziewczyny,
Długo mnie nie było. Jestem w ciąży w 7 tygodniu. Tydzień temu widzieliśmy piękne bicie serca. Byłam ponownie na kontroli 2 dni temu i serce przestało bić ale zarodek wciąż żyje, tak telepał się jakby... Na poprzedniej wizycie miał 5,6 mam a teraz coś ponad 4 mm ale podobno to kwestia ułożenia.
Miała któraś z was coś takiego?
Lekarz dalej kazał mi brać progesteron i zgłosić się w przyszły czwartek i wtedy postanowią co dalej. Czy jest jeszcze szansa ?
Bardzo dziękuję za odpowiedź ❤Niestety z 5 pobranych komórek tylko 4 były dojrzałe, z czego jedno zapłodnienieBardzo mi przykro że Wam się nie udało.. To bardzo boliZnamy to wszystkie z autopsji i wiemy co czujesz ❤
Jeśli chodzi o okres to tak. Ja mam po cyklach z in vitro koszmarne miesiączki. To przez hormony.
Jeśli chodzi o zarodki to bywa bardzo różnie z nimi. Najlepiej by było spróbować jeszcze raz. Nie poddawaj się. Naprawdę nie każdemu się udaje za 1 razem.. Zróbcie może dodatkowe badania immunologiczne. Macie jakies zamrożone zarodki?
No chyba jutro będzie 1dc... mam nadziejęA kiedy masz mieć @??
Jeszcze tylko brzuszki@Brakujemiwiary winko było, gorąca kąpiel była, nic tylko czekać [emoji23]
Według mnie od problemu przez jaki nie możesz zajść normalnie w ciążę. U nas była za mała liczba plemników. Ja całkowicie zdrowa w tym hormonalnie. Choć mam niedoczynność tarczycy
Więc trzymam kciuki aby przyszłaNo chyba jutro będzie 1dc... mam nadzieję![]()
Do bycia mamą potrzebne jest tylko jeden zarodek. Nic nie jest jeszcze przesadzone. Nie poddawaj się tylko się módl jeśli wierzysz albo wytrwaj cierpliwie.Bardzo dziękuję za odpowiedź ❤Niestety z 5 pobranych komórek tylko 4 były dojrzałe, z czego jedno zapłodnienie![]()