tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... heheheA Tikusiu Twój maz infomatyk więc co zaproblem z oświeceniem:-)

... dokładnie
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
... heheheA Tikusiu Twój maz infomatyk więc co zaproblem z oświeceniem:-)

... dokładnie
;-)

Niesły z niego obserwator skoro wie do czego służy odkurzacz ;-)
Jaką ma radochę
I jaki fajny sposób na naukę mówienia i huśtania ;-)

;-)
Pokazuje gdzie sroczka kaszkę ważyła i że poleciała
Niestety od kilku dni gryzie i to dość mocno
Maciek ma już ślad na ramieniu
Skubaniec najpierw się przytula a potem chap i już się wgryza 
albo bawi się w najlepsze, a potem nagle podchodzi i gryzie w palce u ręki (tak robi babci) 
Skąd mu się to wzięło 

A Nadia zna już tyle słów po polsku a po angielsku to słyszę jak w nocy gada ale jeszcze nie mogę wyłowić co tam gada ale nie brzmi to na polski. 

A Nadia mnie dzisiaj po prostu rozwaliła i chyba z wrażenia spać nie będę
Kiedy ją przewijałam po południowej drzemce, usłyszała traktor za oknem o spytała "Mama a co to?" i pokazała paluszkiem na okno, a ja tyko wykrztusiłam "to traktor przejechał".
.... patrzyła tak i powtarzała Tata kek