Mama_malarka
Fanka BB :)
Apka też skorygowała owu z 12dc na 10dc. Test dziś robiłam bo mi dwa zostały i kreska nadal jest. Wrrrrrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poziom lh jeszcze przez jakiś czas moze się utrzymywac więc ta kreska jeszcze bedzie widocznaApka też skorygowała owu z 12dc na 10dc. Test dziś robiłam bo mi dwa zostały i kreska nadal jest. WrrrrrrrZobacz załącznik 1214277Zobacz załącznik 1214278
Ale powinno Ci przy każdym zdjęciu pokazywać poziom lh. Zdjecia robisz źle, no przy jednym masz przy kolejnym już nie..Apka też skorygowała owu z 12dc na 10dc. Test dziś robiłam bo mi dwa zostały i kreska nadal jest. WrrrrrrrZobacz załącznik 1214277Zobacz załącznik 1214278
Apka też skorygowała owu z 12dc na 10dc. Test dziś robiłam bo mi dwa zostały i kreska nadal jest. WrrrrrrrZobacz załącznik 1214277Zobacz załącznik 1214278
Ta apka w tych pozostałych zdjęciach pokazywała 0.... A dopiero pierwszy raz z niej korzystam i w sumie się nie znam [emoji2960][emoji16]
A może po prostu peak jeszcze przed Tobą. Aplikacja nie zawsze radzi sobie ze zdjęciami. na moje oko to ta ten test z 10.12 jeszcze nie był pozytywny.To te są prawidłowe chyba. Skasowałam te złe bo one w sumie były z jednych dni i zawsze któryś był ok. Zobacz załącznik 1214295