Lily2389
Fanka BB :)
No właśnie się zastanawiam czy nie iść dzisiaj dla pewności bo tak to zawsze będzie jakaś podstawa dla ginekologaA może jeszcze beta z krwii?? To by myślę wyjaśniło sprawę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie się zastanawiam czy nie iść dzisiaj dla pewności bo tak to zawsze będzie jakaś podstawa dla ginekologaA może jeszcze beta z krwii?? To by myślę wyjaśniło sprawę
Nie widzę tu cienia. Jutro lub pojutrze powinna już być spokojnie widoczna kreskaA ja nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dziś testtak coś czułam że ni wytrzymam, nie wiem czy widać ale pojawił się cień nadziei
żeby tylko ten cień chciał być ciemniejszy, nie wiem czy coś widać, na żywo wygląda lepiej
Zobacz załącznik 1214578
Nie trzeba być na czczo..Czy na betę trzeba iść na czczo? Nie czuję się najlepiej i wolę chyba coś zjeść
Ja, jak jest słabe to wpisuje jako plamienie, nie jako okresBrązowe plamienie już po krwawieniu miesiączkowym zaliczacie do dni okresu? Czy tego nie brać pod uwagę? Tak się zastanawiam jak oznaczyć w Flo [emoji848][emoji848] Ustawiło mi okres w dniach: 10-14 grudzień?
Wczoraj na koniec dnia już były plamienia nie krwiste lecz takie brązowe [emoji848] Dziś też mam takie brązowe wyłącznie.
Owulacja wg Flo na 26.12 ( czyli na 17dc).
Swoją drogą ciekawa jestem czy pokryje się z testami owu . Będę je robić od 21grudnia.
To dobrze bo mi się słabo trochę robi i mdli mnie więc chociaż herbaty się napije, tylko robić sama betę czy progesteron też?Nie trzeba być na czczo..
Jak uważasz.. Ja robię, bo chce zobaczyć n jakim jest poziomie w ciąży..To dobrze bo mi się słabo trochę robi i mdli mnie więc chociaż herbaty się napije, tylko robić sama betę czy progesteron też?
No właśnie w 21 dc niby był za niski a teraz to nie wiemJak uważasz.. Ja robię, bo chce zobaczyć n jakim jest poziomie w ciąży..