anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Sugar... nie wiem czy czego snie pokrecilam, ale jak dobrze pamietam to jakos pod koniec lutego lecicie na urlopik:-):-):-):-), tak...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj maly ma teraz faze i od 2 dni bawi sie wlasnymi rakami, sklada je jakby sie modlil i zaciesza sam do siebie![]()
wisienko...mój młody ma już ekscytacje swoimi łapakami za sobą
ale cośmy się naśmiali z niego to moje
normalnie nie mógł chłopak wyjść z podziwu
skąd te łapki,składał jak do modlenia,macał,badał
jezu gapiłam się godzinami
teraz bada zabawki i odkrył ze ma nogi![]()

SwietnieMezus mi zrobil...:-)

Beatko jakby Twoj maz chcial to moze oddac krew i zamienic tak jak pisala WisienkaMy mamy O rh+ i jak coś to daj znać chętnie mąż pomoże bo ja nie mogę jeszcze
Słuchajcie my już po zabiegu to co przeżyłam to horror.Szpital super opieka też ale cały czas byłam z małym i widziałam jak po podaniu narkozy "odlatuje" i aż dostał drgawek.Żadnej mamie tego nie życzę ale jest już dobrze teraz 3 godz już śpi i po 24 godz. wypisali nas do domku.

A może podasz mu coś na regulację wypróżnień.Nazwa chemiczna to Lactulosum bardzo fajny nie powodujący uzależnień syropek polecamdzieki kochane troche sie uspokoilam
a i mam pytanie do beatki czy moge przed kazdym karmieniem podawac infacol bo maly sie cos nie zalatwia tylko tak smierdzaco pierdzi![]()
Wycinaliśmy tylko trzeci migdałekSwietnie
Beatko jakby Twoj maz chcial to moze oddac krew i zamienic tak jak pisala Wisienka
Beatko a o ile dobrze pamietam wycinaliscie migdalki u synka?
Jednego czy wszystkie?
Mojego 2,5 latka czeka wyciecie trzech :-(

Nie wiem dlaczego tak było. Dopiero teraz odżyłam:-), czuje się świetnie, a to zasługa tego, że schudlam sporo i wróciłam już na dobre do rozmiaru jaki nosiłam kiedyś, ale do wagi 58 jeszcze troszke mi zostało
.
. Z kubka tez juz pic chcetrzeba sie przed nim chowac jak sie cos pije, bo zara krzyczy i wyciaga lapki
. Oj duzo by pisac o nim:-) Postaram sie nadrobic zaległości.