Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hello:-)
bira...trzymam kciuki za nową pracę!
życzę aby się jak najlepiej wszystko ułożyło;-)
a tu mój 4 mc Marcelinek![]()
![]()
![]()
u nas dzisiaj brzydka pogoda
Samuel nie poszedł do szkoły bo kaszle bardzo i ma katar
ja po śniadanku
zabieram się za prasowanko
milutkiego dnia Mamuśki:-)

jak czesto karmicie dzieci w ciagu 24h ??
a ja mam juz 3-ce![]()

w zyciu kochana!!!ja bym wolala zeby byli ze mna-biedni ale szczesliwi(no nie biedni do przesady nie tak zeby nie bylo w domu co jesc) ale nie chce zeby moje dziecko kto inny wychowywal a ja ganiam za kasa zreszta moj M mial takich rodzicow i sami teraz zaluja tego ze wybrali prace a nie spedzenie wiekszosci czasu z dziecmi no i dzieci tez maja troche zalu chociaz mialy wszystko czego dusza zapragnie a wiadomo ze za komuny to bylo ciezko bo puste polki itd.
i co z tego ze ojciec i matka siedzieli w domu jak sie mna nie interesowali i tak?myslalam ze tylko butelkowe dzieci potrafia tyle spac, to mozliwe zeby niemowle na cycu przesypialo cala noc???
a tu mój 4 mc Marcelinek![]()
![]()
![]()
:-)
wlasnie odnosnie krwi.... kiedy mozna sprawdzic jaka grupe krwi ma nasze dziecie, w szpitalu jak poprosilam by powiedzieli mi jaka ma gr krwi to powiedzieli ze teraz nie mozna okreslic bo do pol roku dziecku sie gr zmieniaczy to prawda czy mnie splawili??

Nikolasku wszystkiego najlepszego z okazji 3 miesięcy,słodkiego mleczka,uśmiechu na buźce i słonecznych spacerków.
![]()
Marcelku wszystkiego co sobie wymarzysz i wyśnisz Tobie życzymy,dużo zdróweczka i roześmianej buzieńki,smacznych obiadków i deserków.
![]()
Składają:
e-ciocia Monia
i e-kuzyn Dorian
:-)Larvuniu niewiem czy Cie splawili faktem jest,ze w szpitalu po urodzeniu nie oznacza sie krwi.

u nas wychodzi 5 karmień na dobę czasem 4jak czesto karmicie dzieci w ciagu 24h ??
larvuniu...my z męzem też oboje A +
anineczka my mamy z mezulkiem ARh+
wlasnie odnosnie krwi.... kiedy mozna sprawdzic jaka grupe krwi ma nasze dziecie, w szpitalu jak poprosilam by powiedzieli mi jaka ma gr krwi to powiedzieli ze teraz nie mozna okreslic bo do pol roku dziecku sie gr zmieniaczy to prawda czy mnie splawili??

:-)ja kramie 5 zadko 6 razy dziennie i wydawalo mi sie to juz troche za duzo jak ten wiek ale widze ze w normie ... od tego tygodnia maly dostaje juz butle 2 razy dziennie , a przez ostatnie 2 dostawal 1 dziennie ... w nocy generalnie karmie go tylko raz