reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
larvuinia .........ty karmisz piersia ...tak??....i niedlugo idziesz do pracy .... jak ty zamierzasz to zrobic ...tzn maly sie do butli szybo przyzwyczai ale ty ....co ty z mlekiem zrobisz
ja 2 raz po rzad karmie butla w ciagu dnia .... i czasem musze wziasc prysznic bo mam tak twarde piersi ....a to pomaga ....

moj maly ma teraz faze i od 2 dni bawi sie wlasnymi rakami, sklada je jakby sie modlil i zaciesza sam do siebie :-D:-D:-D

wisienko...mój młody ma już ekscytacje swoimi łapakami za sobą
ale cośmy się naśmiali z niego to moje
normalnie nie mógł chłopak wyjść z podziwu
skąd te łapki,składał jak do modlenia,macał,badał
jezu gapiłam się godzinami
teraz bada zabawki i odkrył ze ma nogi:-D

Mój ma to samo zachwyca sie swoimi łapakami eheh strasznie to smieszne jest,a jak pokarze mu swoją duża łape w porównaniu do jego to robi mine jak by nie dowierzał ze moga byc takie duze łapaska :-D:-D:-D:-D

Mezus mi zrobil...:-)
Swietnie :tak:

My mamy O rh+ i jak coś to daj znać chętnie mąż pomoże bo ja nie mogę jeszcze

Słuchajcie my już po zabiegu to co przeżyłam to horror.Szpital super opieka też ale cały czas byłam z małym i widziałam jak po podaniu narkozy "odlatuje" i aż dostał drgawek.Żadnej mamie tego nie życzę ale jest już dobrze teraz 3 godz już śpi i po 24 godz. wypisali nas do domku.
Beatko jakby Twoj maz chcial to moze oddac krew i zamienic tak jak pisala Wisienka :tak:
Beatko a o ile dobrze pamietam wycinaliscie migdalki u synka?
Jednego czy wszystkie?
Mojego 2,5 latka czeka wyciecie trzech :-(

dzieki kochane troche sie uspokoilam :tak:
a i mam pytanie do beatki czy moge przed kazdym karmieniem podawac infacol bo maly sie cos nie zalatwia tylko tak smierdzaco pierdzi:zawstydzona/y::dry:
A może podasz mu coś na regulację wypróżnień.Nazwa chemiczna to Lactulosum bardzo fajny nie powodujący uzależnień syropek polecam

Swietnie :tak:

Beatko jakby Twoj maz chcial to moze oddac krew i zamienic tak jak pisala Wisienka :tak:
Beatko a o ile dobrze pamietam wycinaliscie migdalki u synka?
Jednego czy wszystkie?
Mojego 2,5 latka czeka wyciecie trzech :-(
Wycinaliśmy tylko trzeci migdałek:tak:

my w koncu wrocilismy:-) Macius dzis był markotny i nie chcial wspołpracowac ale i tak pani była zadowolona:-)

Moj maz ma rh Minus...ale narazie nie moze oddac bo wyszły mu słabe wyniki:-(

Dla dzisiejszych jubilatków przesylamy ogromne buziaczki

Witam wszystkie kochane mamusie!!:-)
He he Anineczko, masz dar przekonywania, pogratulowac:tak::-D
Ależ te Wasze dzieciaczki śliczne i takie duże:-)!!!! Gratuluje!!
Przepraszam Was wszystkie, że zaniedbalam forum, ale jakos tak nie moglam sie odnaleźć po ciąży. Taka malutka na tym świecie się czułam i jakoś taka niepewna zupełnie siebie..:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem dlaczego tak było. Dopiero teraz odżyłam:-), czuje się świetnie, a to zasługa tego, że schudlam sporo i wróciłam już na dobre do rozmiaru jaki nosiłam kiedyś, ale do wagi 58 jeszcze troszke mi zostało:cool2:.
Jak Mateuszek na pewno chciałybyście wiedzieć. Ma teraz 15 tygodni i wazy 8 kg. Nie wiem czy to dużo czy mało w porównaniu z waszymi szkrabkami:-) Od niedawna zaczełam podawac mu obiadki, bo az zal było patrzec, jak wyciągał rączki do jedzenia "dorosłych":-p. Z kubka tez juz pic chcetrzeba sie przed nim chowac jak sie cos pije, bo zara krzyczy i wyciaga lapki:dry:. Oj duzo by pisac o nim:-) Postaram sie nadrobic zaległości.
Miło znów być na BB. Jeszcze raz dziękuje anineczko!!
PS. Co do krwi, to niestety u mnie wszyscy A+ sa:-(

reklama
No w koncu Waszka :-D:-D:-D
Mateuszek duzy chlopak :szok::szok::szok:
Ło Matko :-D:-D
I nie znikaj juz wiecej :sorry2:
Powiedz mi.Ile mialas wizyt Health Nurse w domku?
Czy byla na 3 miesiecznym check up?
Bo ja juz mam nerwa :angry:
Przeprowadzilismy sie i juz 4 razy dzwonilismy za pielegniarka.Miala byc miesiac temu i jeszcze nie dotarla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry