Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki kochane troche sie uspokoilam
a i mam pytanie do beatki czy moge przed kazdym karmieniem podawac infacol bo maly sie cos nie zalatwia tylko tak smierdzaco pierdzi
wisienka nie gniewaj sie-nie chcialam cie urazic (i wiem co to oznacza ze w lodowce tylko swiatlo) ale kazdy ma inne doswiadczenia moj M mial takie z rodzicami a inni maja rodzicow zyja bardzo skromnie ale wynosza duzo z takiego domu bo jest milosc cieplo zainteresowanie itd. i wlasnie o to mi chodzilo
takze jeszcze raz przepraszam jak cie urazilam no ale nie mialam tego na mysli
no i juz sie zaczol weekend a ja mam za tydzien przeprowadzke no i moge przez jakis czas nie miec neta ale to jeszcze tydzien bede z wami wiec luzik...
kasa jesti mieszkanko czekawiec jestem happy
dobra kochane do potem ..calusy,papapa!!![]()
:-)
:-) a twoje zdjatko w avatarku tez super :-)
dziekuje dziewczyny:-)kathe Twoja Marysienka wyglada uroczo i taks lodko ze az by sie schrupac chcialo na tym zdjeciu w podpisie:-) a twoje zdjatko w avatarku tez super :-)!
larvuinia .........ty karmisz piersia ...tak??....i niedlugo idziesz do pracy .... jak ty zamierzasz to zrobic ...tzn maly sie do butli szybo przyzwyczai ale ty ....co ty z mlekiem zrobisz
ja 2 raz po rzad karmie butla w ciagu dnia .... i czasem musze wziasc prysznic bo mam tak twarde piersi ....a to pomaga ....

Wiec jak mamusia bedzie "ciezko" zarabiac na bąbelka zabawki to Bąbelek bedzie na butli :-):-):-) przez ok 8 h. Najwazniejsze by wieczorne karmienie nie zastepowac butla.... gdzies tak czytalam....
Zostala u rodzicow jak sie wyprowadzalam.... no ale....
Nie wiem co ona tym chce zdzialac i co soebie taki kotek mysli... :-) Ale ogolnie nie interesuje sie Marcelkiem....