Skontaktuj się koniecznie z ginekologiem!Ucieszyłam się za wcześnie chyba... strasznie bolal mnie brzuch rano, a przed chwila zobaczyłam krew w toalecie....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skontaktuj się koniecznie z ginekologiem!Ucieszyłam się za wcześnie chyba... strasznie bolal mnie brzuch rano, a przed chwila zobaczyłam krew w toalecie....
Widzę tam coś![emoji3059]Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimy [emoji2962] Delikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
Gratulacje[emoji3060][emoji173]To ja Wam wstawię jeszcze swoje poranne ekscesy. Dzieliłam się już na Staraczkach, no ale dobrą energią trzeba się wszędzie dzielić [emoji4] Na razie nic więcej nie wiem, a w to co widzę nie dowierzam [emoji85] Czekam na wyniki bety [emoji110]
Skontaktuj się koniecznie z ginekologiem!
O kurcze, coś tam jest!!!Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimyDelikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950
Ale po to ciagniesz na siłę skoro sama twierdzisz, że nie ma sensu. Naprawdę zamiast olać i iść dalej to Ty ciągle się czepiasz... Daj spokój już dziewczyno. Psujesz nastrój od rana...Coca, nie będę już drążyć tej rozmowy, ona nie ma najmniejszego sensu, kiedy się nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie mam zamiaru nikomu psuć tutaj krwi, tym bardziej, jeżeli walczymy o dwie kreski.
Po cichu gratuluję 'dzisiejszym przyszłym' mamom. Wspaniałe wieści![]()
Dużo tej krwi?? Daj znać jak tylko lekarz oddzwoni..Ucieszyłam się za wcześnie chyba... strasznie bolal mnie brzuch rano, a przed chwila zobaczyłam krew w toalecie....
Coś tu próbuje, weź jutro z rana zrób kolejny, bo mogło być później zagnieżdżenie i dlatego...Cześć dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test i razem z mężem coś tam widzimyDelikatna ale chyba jest. Co myślicie? Widzicie? Termin @ za 2 dni, test o czułości 10 Nordtest Zobacz załącznik 1214950