Ja nie plamie.. Pobolewa mnie jajnik lewy i podbrzusze czasami..Masz opcje skonsultować się z innym? Bo tak, ta chmara osób z krwawieniami od niskiego progesteronu bierze leki dla zabawy [emoji36]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie plamie.. Pobolewa mnie jajnik lewy i podbrzusze czasami..Masz opcje skonsultować się z innym? Bo tak, ta chmara osób z krwawieniami od niskiego progesteronu bierze leki dla zabawy [emoji36]
SuperDzień Dobry Kochane , jest 15 grudzień , a ja dziś ujrzałam pozytywny test ciążowy. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć , ale jest to najlepszy prezent pod słońcem. Mam nadzieję , że Wszystko będzie dobrze. Za Was trzymam mocno kciuki bo marzenia się spełniają![]()
Trzymam mocno kciukiGratulacje dziewczynyu mnie dzisiaj 2dc, o dziwo małpa się nie rozkręciła jak zawsze czyli potopu nie ma, może za miesiąc się uda
![]()
DziękujeSupergratulacje
![]()
Ale ona chyba napisala to nie do ciebie tylko do tej dziewczyny drugiej.
Wiem komu [mention]Anio0lek [/mention] odpisała [emoji6] a ja koleżance [mention]Anio0lek [/mention] odpisałam dlaczego rezygnuje z udziału w grupie, na szczęście z nią akurat mam kontakt na innych [emoji3590]
Myślałam na początku, ze to się rozkreci, ale poza pierwsza krwią na papierze, to z każdą kolejną wizytą coraz mniej, teraz to juz delikatnie zabarwienie sluzu może.
Leze z laptopem w łóżku (bo pracować trzeba) i staram się uspokoić. Z tego co czytalam z jednej strony takie plamienia sa całkiem częste i nie muszą nic złego zwiastować, jednak też jeśli coś jest nie tak, to nikt mi nic nie poradzi na to.
Liso, przesyłam pozytywną energię, musimy myśleć pozytywnie, w grudniu siła.Hej.
Napisałam SMS do lekarza czekam na odpowiedź...
Ogólnie plamien żadnych nie mam. Jajnik pobolewa mnie jedynie, w nocy trochę podbrzusze.. A tak czuje się dobrze..
Myślę pozytywnie, przespałam się z tym.. Jutro idę ponownie zrobić wyniki i zobaczę co tam się pojawi..
Im mniej o tym myślę tym lepiej dla mnie..
A czemu Ty się tak denerwujesz, skoro nic nie masz na sumieniu? Grama złych intencji? Ja nikogo nie oceniam, to Ty to zrobiłaś swoim ironicznym pytaniem i teraz mnie tylko utwierdziłaś w przekonaniu, że tak właśnie było skoro tłumaczysz się, że 'możemy sobie robić testy'. A no możemy, bo nikt nam tego nie zabroni, zwłaszcza takie osoby jak Ty. Ja nie jestem tutaj po to aby kogokolwiek oceniać, krytykować czy pouczać bo każda z nas jest inna, możemy tutaj się wspierać dobrym słowem i wysyłać dobrą energię bo niestety prawda jest taka, że zapewne w niewielu przypadkach, będzie nam dane się poznać na żywo. Ja apeluje tylko i aż o kulturę osobistą. I szczerość![]()
Tym przemiłym akcentem żegnam grono grudniowych kreseczek choć miałam nadzieje, ze i swoim testem, białym lub nie, się tu pochwale z końcem miesiąca. Nie dam sobie wmówić co miałam na myśli komuś kto mnie nie zna, a zapewne czytać w myślach nie potrafi. Nie życzę sobie również takiego bezpodstawnego obrażania, tyle ile starałam się kulturalnie wyjaśnić o co mi chodziło to i tak już za dużo, a widać żadne tłumaczenie nie będzie wystarczające, bo ktoś i tak wie lepiej co miałam na myśli [emoji6] szkoda mi nerwow, przejmowania się, próbowania. Jak nie reaguje to wyjdzie na to, ze się zgadzam z opinia a absolutnie tak nie jest. Po prostu daruje sobie te towarzystwo i zostanę tam, gdzie dziewczyny normalnie ze sobą rozmawiają.
Wszystkim oczekującym jeszcze na testowanie w tym miesiącu życzę, aby Święta przyniosły wam upragnione dwie kreseczki [emoji110][emoji3590] mam nadzieje, ze nie spotkamy się tu w 2021 roku na innych wątkach niż mamusiowych [emoji3590]