Natasza27
Fanka BB :)
Około 14 dni
Ile dni po owulacji jesteś??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ile dni po owulacji jesteś??
Coś tam widaćDziewczyny, po cichu robię sobie testy już od dwóch dni, wstawiam zdjęcie, ten pośrodku jest z dziś i jest blada kreska, ale nie wiem czy ją widzicie [emoji16] 9 dni po, wiem, że bardzo wcześnie. No i dziś kupię jeszcze jakieś inne, bo nie wiem czy im Można wierzyć. . Zobacz załącznik 1215379Zobacz załącznik 1215380
To jest dla mnie jeszcze nadzieja [emoji120]Około 14 dni
GratulacjeHejmiesiączke miałam dostać dziś 16. Dwa dni temu pierwszy test (ten dłuższy, niby 10 czulosc) . Pozytywny. Dziś drugi te pozytywny, ale krecha taka sama (czułość 25). Czy to coś złego? Chyba pojde dziś na badanie krwi. Panikuje bo stracilam pierwszą ciążę tydzień po @. Aktualnie mam już Duphaston2x1 i acard 75. USG 30.12Zobacz załącznik 1215386Zobacz załącznik 1215387
Gratulacje [emoji122][emoji8][emoji6]
Do soboty jeszcze troszkę...A ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...
Ja właśnie czekam aby zrobić wyniki..Dzisiaj wszystko się okażebyłam już na becie, więc powinno się wszystko wyjaśnić
![]()
U mnie przy becie 147 kreski na teście nie były jednakowo ciemne.. To są właśnie te testy.. Także najpeiej idź zrób badanie z krwi i za 48h powtórz..Hejmiesiączke miałam dostać dziś 16. Dwa dni temu pierwszy test (ten dłuższy, niby 10 czulosc) . Pozytywny. Dziś drugi te pozytywny, ale krecha taka sama (czułość 25). Czy to coś złego? Chyba pojde dziś na badanie krwi. Panikuje bo stracilam pierwszą ciążę tydzień po @. Aktualnie mam już Duphaston2x1 i acard 75. USG 30.12Zobacz załącznik 1215386Zobacz załącznik 1215387
Niech nie przychodzi. Nie chcemy jej.. Chcemy piękneA ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...