PięknościWitam Was Wszystkie
Dawno nic nie pisałam ale postanowiłam pochwalić się naszym cudem z 4 próby inseminacjiktóre ma 11+5 i 5 cm
![]()
Jak widzicie w moim przypadku powiedzenie z 3 zmieniło się do 4 razy sztuka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknościWitam Was Wszystkie
Dawno nic nie pisałam ale postanowiłam pochwalić się naszym cudem z 4 próby inseminacjiktóre ma 11+5 i 5 cm
![]()
Jak widzicie w moim przypadku powiedzenie z 3 zmieniło się do 4 razy sztuka![]()
Gratulujemy z całego serducha !Witam Was Wszystkie
![]()
Ja zaczynałam od 102,7 w 14 dniu po AIDA ja dziś mam pytanie... pamiętacie kochane jaką miałyście bete?
Witam Was Wszystkie [emoji4]
Dawno nic nie pisałam ale postanowiłam pochwalić się naszym cudem z 4 próby inseminacji[emoji4] które ma 11+5 i 5 cm [emoji85]
Jak widzicie w moim przypadku powiedzenie z 3 zmieniło się do 4 razy sztuka [emoji2960]
A ja dziś mam pytanie... pamiętacie kochane jaką miałyście bete?
Ja w 10dpt miałam 254
Dziękuję [emoji4]
Nie jeszcze chyba za wcześnie aby coś tam zobaczyć [emoji85]
Na tą chwilę i tak wystarczy mi wrażeń tzn. przed każdym badaniem się denerwuje czy nadal jestem w ciąży i czy dziecko się rozwija, rośnie [emoji2356]Gdyż dokładnie rok temu w tym czasie pierwsza ciąża nie utrzymała się. A przez takie przejścia inaczej się podchodzi do kolejnych wizyt kontrolnych [emoji17] przynajmniej ja tak odczuwam [emoji2368]
a miałaś zastrzyk na pęknięcieDzięki za odpowiedź kochana. Ja 9 dzień i znów.... to samo...porażka... beta 0.458.Zastanawiam się tylko... czy ona nie jest mimo wszystko za mała? Owulacja stymulowana była.
może ktoś mądrzejszy mi coś powie?