Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dziś 30 minut stałam w kolejce.. Masakra jak nigdy.. Ale już po i teraz do 17 czekam na wynik..@Gryfin chciałam betę zrobić ale taka kolejka, że wyszłam![]()
Teraz będziesz sprawdzać przyrost tak?Ja dziś 30 minut stałam w kolejce.. Masakra jak nigdy.. Ale już po i teraz do 17 czekam na wynik..
Dziewczyny, po cichu robię sobie testy już od dwóch dni, wstawiam zdjęcie, ten pośrodku jest z dziś i jest blada kreska, ale nie wiem czy ją widzicie [emoji16] 9 dni po, wiem, że bardzo wcześnie. No i dziś kupię jeszcze jakieś inne, bo nie wiem czy im Można wierzyć. . Zobacz załącznik 1215379Zobacz załącznik 1215380
Tak po 48h. Bo ostatnio było po 4 dniach. I odrazu proga jeszcze raz zbadałam..Teraz będziesz sprawdzać przyrost tak?
nic straconego! Tez czułam ze przyjdzie @, odczucia identyczne jak przed @ a to zonk jednak II kreski! Głowa do góry!A ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...
Masz takie tsh jak ja miałam, i endo zaleciła mi zbicie do co najmniej 2,5 dla bezpieczeństwa..Hej! Chciałam się poradzić.
Właśnie odebrałam wyniki badań tarczycy. Ogólnie wszystko mieści się w normach, ale TSH jest 3.85, a FT3 3.38. Niby w normie, ale dość wysoko górnej granicy. Czy powinnam się martwić? Czy może któraś odpowiedzieć ze swojego doświadczenia?
FT4 1.22.
Pozdrawiam!