ElaStyczna
Fanka BB :)
Pamietaj, ze jestes najlepsza mama dla wlasnego dziecka i na pewno dasz radeCześć dziewczyny dzisiaj mnie dopadł kryzys, że sobie nie poradzę i musiałam sobie poryczeć ehh hormony...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pamietaj, ze jestes najlepsza mama dla wlasnego dziecka i na pewno dasz radeCześć dziewczyny dzisiaj mnie dopadł kryzys, że sobie nie poradzę i musiałam sobie poryczeć ehh hormony...
Brzuszek boli różnie,kilka lub kilkanaście razy na dobe... pręży sie przy tym i wygina główkę mocno do tyłu...najlepiej mu na rękach...Świetne wieści! A często boli to brzuszek? Macie szansę wyjść przed świętami?
Super! U nas dokładnie tyle samo przybrał, położna wczoraj byłaU nas dzisiaj była położna, mały przybrał 250g, powiedziała, że rośnie jak na drożdżach, a i u mnie nastrój lepszy
![]()
U mnie bez zmian, są skurcze, ale tylko przepowiadające. Co bym nie robiła, spacery, schody, masaż, molestowanie męża, młody nie chce się ruszyć.Uspokoił się trochę wysyp młodzieży
Jak tam się czujecie dziewczyny?
Super! U nas dokładnie tyle samo przybrał, położna wczoraj byłateraz młody ma 3720g
A mój 3060gSuper! U nas dokładnie tyle samo przybrał, położna wczoraj byłateraz młody ma 3720g