BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Jak już to za 10 lat [emoji6][emoji23] średnio co 10 lat ogłaszają jakaś pandemię [emoji38][emoji39] co do zawodu to właśnie rysuje jak ma dach wyglądać..[emoji28] rysunek jak przedszkolaka, bo zanim ogarnęłam jak nakreślić rzut aby chociaż trochę realnie wyglądało to jedno na drugim rysowałam [emoji85] aczkolwiek jara mnie to niesamowicie i mam mega fan [emoji38] jak nie drugie dziecko to znajdę sobie najpierw jakaś szkole z rysunków itp. bo to super frajda [emoji38]
Z tą ciążą to może być tak samo jak z tabletkami anty. Jednej będzie łatwiej a drugiej wręcz przeciwnie. [emoji6] Ja ci mówię, zmień zawód to będzie dwa w jednym [emoji16] Jak już masz część badań za sobą to ewentualnie później zaoszczędzisz trochę czasy, jakby przez te pół roku nie pykło. Chociaż z drugiej strony w razie czego wiesz, co może być potencjalną przeszkodą. Oby wyszło jak najlepiej. Ja akurat pandemią jakoś specjalnie się nie przejmuję. Nawet wiadomości nie słucham. Jedyne co mi się obiło o uszy, to że jest nowy szczep i jakoś dziwnym szczęśliwym trafem szczepionka na niego działa. A wcześniej mało kto chciał się szczepić. Jedna wielka propaganda. Ja nie mówię, że go nie ma. Tylko jest bardzo wyolbrzymiony. Trzeba żyć po swojemu, bo kto wie czy za dwa lata nie wymyślą nowego wirusa [emoji57]