reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

My tez zaczynamy starania. Wczoraj o 21 wykonany test owu (dodam zdjęcie) podpowie ktoś kiedy najlepszy moment na stosunek? 🙏🏼
A to moj z dzisiaj. Myślę, ze 24/48 godzin. Chociaż slyszalam, ze niektórzy mieli i szybciej takze ja bym polecala intensywnie zagospodarować sobie najbliższe dni. Ale moze dziewczyny lepiej podpowiedzą, rozsądniej. 😉

Załączniki

• 20201226_162256.jpg
    20201226_162256.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 93
reklama
A to moj z dzisiaj. Myślę, ze 24/48 godzin. Chociaż slyszalam, ze niektórzy mieli i szybciej takze ja bym polecala intensywnie zagospodarować sobie najbliższe dni. Ale moze dziewczyny lepiej podpowiedzą, rozsądniej. 😉

Oooo, widzę równie mocna kreskę!
To rozpoczynamy intensywne dni 😜
Trzymam kciuki! ✊

Dzień przed. Plemniki też potrzebują czasu, żeby dotrzeć, dojrzeć do końca itd. Więc podobno najlepiej dzień przed bo w dniu owu można przegapić. Nowe badania wskazują, że komórka jajowa wcale nie jest gotowa do zapłodnienia przez 24h a zaledwie 8h🤷‍♀️
:D no wiesz co. A moja tam jest. Moja tam 72h czeka i woła plemniki cip cip cip cip :D Kurneaaaa słabooo... ałeee....

Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Po ilu dniach od owulacji można robić bete?
Wiem, ze nie wytrzymam do dnia planowanej miesiączki stad pytanie, czy w ogóle sens robić wcześniej

Dobry wieczór już tak poświątecznie [emoji3590]
Gratuluję wszytkich dwóch kreseczek, życzę spokojnych 9 msc.
Ja dziś wreszcie wypoczywam po świętach bo przez ostatnie dwa dni mi nogi w dupe weszły.
I chyba mi się zbliża okres życia ewentualnie stary strzelił gola bo najpierw płakałam na ranczu, a teraz co chwilę wyje na "stażyście" [emoji2368]

Do zagnieżdżenia dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem, a beta w krwi będzie do wykrycia mniej więcej po jakichś kolejnych 2 dniach. Więc jak chcesz mieć pewność do po 14 dniach czyli mniej więcej w dniu @ [emoji2272]
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Po ilu dniach od owulacji można robić bete?
Wiem, ze nie wytrzymam do dnia planowanej miesiączki stad pytanie, czy w ogóle sens robić wcześniej

@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ... 😊
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.

Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj 😁
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły 😁✊

Załączniki

• IMG_20201225_132844437.jpg
    IMG_20201225_132844437.jpg
    839,4 KB · Wyświetleń: 83
@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ... 😊
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.

Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj 😁
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły 😁✊
Elegancka ! No ja zycze Wam i sobie, co by sie takimi wyraźnymi testami pochwalić w styczniu !

reklama
Do góry