Hej , prosze o poradę. Uprawialiśmy seks z moim chłopakiem. Dnia 24.12.20r pękła nam prezerwatywa i spuścił się we mnie..Rano dnia 25.12.20r dostałam okresu i mam go do tej pory tj; 28.12.20r. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę?. Liczę na waszą pomoc 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekuje za odpowiedźSzanse są bardzo marne
Jeżeli to była prawdziwa miesiaczka, to nie ma szans. Zawsze jednak istnieje ryzyko,że było to krwawienie śródcykliczne. U mnie występowało ono w dniu spodziewanej miesiączki i wyglądało jak ona, trwało też kilka dni. Przy krwawienie srodcyklicznym jest szansa poczęcia.Hej , prosze o poradę. Uprawialiśmy seks z moim chłopakiem. Dnia 24.12.20r pękła nam prezerwatywa i spuścił się we mnie..Rano dnia 25.12.20r dostałam okresu i mam go do tej pory tj; 28.12.20r. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę?. Liczę na waszą pomoc![]()
okres mi się spóźniał i dostałam go dzień po stostunku i mam go do dziśJeżeli to była prawdziwa miesiaczka, to nie ma szans. Zawsze jednak istnieje ryzyko,że było to krwawienie śródcykliczne. U mnie występowało ono w dniu spodziewanej miesiączki i wyglądało jak ona, trwało też kilka dni. Przy krwawienie srodcyklicznym jest szansa poczęcia.
Podczas okresu to fizjologicznie nie możliwe. To mogło być właśnie krwawienie śródcykliczne.Owszem szansa jest, dni płodne mogły się przesunąć. Znam przypadki gdzie do zapłodnienia doszło podczas okresu
Owszem możliwe. Osoba, która zaszła wtedy w ciążę wiedziała kiedy ma dostać miesiączkę i to nie było krwawienie śródcykliczne. Owulacja może się przesunąć i tak właśnie było w przypadku mojej koleżankiPodczas okresu to fizjologicznie nie możliwe. To mogło być właśnie krwawienie śródcykliczne.