Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Dziekujemy za pamięć i zyczenia Dziewczęta   Z okazji Swiat Bozego Narodzenia rowniez i ja życzę Wam pieknych chwil w swietle choinki, radosnych momentow w gronie najblizszych, dystansu do swiata w tym szczegolnym czasie i worka wspomnien, ktore pozostana z Wami na kolejne lata. Wesolych świąt dla Was i Waszych Rodzin
 Z okazji Swiat Bozego Narodzenia rowniez i ja życzę Wam pieknych chwil w swietle choinki, radosnych momentow w gronie najblizszych, dystansu do swiata w tym szczegolnym czasie i worka wspomnien, ktore pozostana z Wami na kolejne lata. Wesolych świąt dla Was i Waszych Rodzin 

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia rowniez i ja życzę Wam pieknych chwil w swietle choinki, radosnych momentow w gronie najblizszych, dystansu do swiata w tym szczegolnym czasie i worka wspomnien, ktore pozostana z Wami na kolejne lata. Wesolych świąt dla Was i Waszych Rodzin

. Po 1h i po 2h ok.
. Po 1h i po 2h ok.

Na kolejne święta nie robię nic do jedzenia
 Na kolejne święta nie robię nic do jedzenia 

I ta dumna minka
 I ta dumna minka  Super!
 Super!