reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Można dołączyć? :-)

Jestem chyba weteranką wśród staraczek. Zaczynalam od staraczek 2017, i udalo się. Po praiwe roku starań. Niestety, w 8+3 miałam zabieg, boserduszko przestalo bić. Z4obilismy sobie przerwę w staraniach, i wróciliśmy w tym roku, niestety od kwietnia póki co nic :-(

Jesli w styczniu dostanę @, to zaczynamy z mężem się badać. A jak na złość, plodne mam akurat teraz... No. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jest tutaj dziewczyna, co rownie dlugo jak ja (nie licząc przerwy, to będzie juz prawie 4 lata) stara się o dziecko?

reklama
Są tu takie co i bez przerwy tak długo się starają [emoji3590]

Jestem chyba weteranką wśród staraczek. Zaczynalam od staraczek 2017, i udalo się. Po praiwe roku starań. Niestety, w 8+3 miałam zabieg, boserduszko przestalo bić. Z4obilismy sobie przerwę w staraniach, i wróciliśmy w tym roku, niestety od kwietnia póki co nic :-(

Jesli w styczniu dostanę @, to zaczynamy z mężem się badać. A jak na złość, plodne mam akurat teraz... No. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jest tutaj dziewczyna, co rownie dlugo jak ja (nie licząc przerwy, to będzie juz prawie 4 lata) stara się o dziecko?

Są tu takie co i bez przerwy tak długo się starają [emoji3590]
W końcu i na nas przyjdzie pora..

W sumie mam córkę, ale to już panna bo niedlugo 14 lat skonczy, a mąż nie ma swojego biologicznego dziecka, i chociaz jedno by chciał mieć. Oby sie udalo, bo ja nadal blizej 30 niz 40, takze trochę czasu jeszcze mamy.

Wszystkim nam się uda [emoji3590]
A w kupię raźniej więc rozgość się tu z nami
W końcu i na nas przyjdzie pora..

W sumie mam córkę, ale to już panna bo niedlugo 14 lat skonczy, a mąż nie ma swojego biologicznego dziecka, i chociaz jedno by chciał mieć. Oby sie udalo, bo ja nadal blizej 30 niz 40, takze trochę czasu jeszcze mamy.

Ja 3 lata i trochę 😉 z czego rok wyrównania hormonów i cyklu po odstawieniu anty, kolejny rok co być to będzie, ostatni rok mierzenie temp, kontrola Gin itd itd

A ja chyba dostałam pierwszy okres po łyżeczkowaniu. Dość skąpy 🤔 ale już wczoraj się zaczęło, myślałam że to plamienie, ale dziś nie mam wątpliwości. Bóle podbrzusza też są. Dziewczyny po łyżeczkowaniu kiedy dostałyście okres? U mnie to 20dni od poronienia.

reklama
A ja chyba dostałam pierwszy okres po łyżeczkowaniu. Dość skąpy [emoji848] ale już wczoraj się zaczęło, myślałam że to plamienie, ale dziś nie mam wątpliwości. Bóle podbrzusza też są. Dziewczyny po łyżeczkowaniu kiedy dostałyście okres? U mnie to 20dni od poronienia.
U mnie zabieg 10.12.2017, a pierwsza @ 34 dni po zabiegu,. Ta pierwsza @ po zabiegu byla dość bolesna, ale następne już takie jak zwykle. I nie wiem czy to norma, czy też nie, ale od tej pierwszej @ po zabiegu, mam w sumie regularne jak w zegarku, tzn cp 27-28 dni, rzadko dłużej. Wyjatkiem byl ostatni cykl, kiedy @ spozniala mi się 6 dni.

Do góry