Celia89
Fanka BB :)
Ja tak mialam czesto po dosytawieniu anty, albo teraz po ciazy mialam tez cuda na kiju jeden cykl 24 dni a drugi 35 kolejni 26 dni etc etc. Hormony się wyrownaly i mam idealnie 27/28 dni. Cykle tez mi sie skrocaqly mimo anty. Bralam tabletki i mialam doslownie co 28 dni w czwarki o 16stej. Ale jak sie przeciazylam fizycznie jak zwierz np zrzucilam pol tony towaru w pol godziny to dostawalam okresu 4 dni wczesniej zaraz po zajechaniu się jak zwierz lub jak mnie ktos ekstremalnie wku... to tez potrafilam dostac 4-5 dni wczesniej. Przyczyn moze byc wieleHej. Miała tak któras z Was że cykl się skrócil nagle? Zawsze miałam 26-27 dni a ostatnio 23 i teraz tez się czuje jakbym miała zaraz dostać a to powinno być jeszcze z 5 dni do okresu... Trochę się boje bo przeczytalam że jak się nagle cykl skraca to może być znak że zmniejsza się rezerwa jajeczek i wchodzi się w czas przed menopauzalny. Ja mam dopiero 31lat czy takie rzeczy mogą się dziać w tym wieku ;( może to tylko jakieś rozchwianie tymczasowe? ;(