reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja też witam niedzielnie ;-) i tutaj też chyba wszystkie wywiało na rodzinnie spędzoną niedziele ;-) albo spacerek po Poznaniu, bo jest bardzo ślicznie i słonecznie 

przyjemności i miłej niedzieli

przyjemności i miłej niedzieli

eliczek24
Fanka BB :)
Ja też wszystkim życzę miłego niedzielnego popołudnia.
Jarzębinko a u nas dziś też było brzydko, więc siedzieliśmy w domu. ;-)
Mam nadzieję że może jutro będzie ładnie.
A teraz oglądam film na tvn, bo co tu robić. Ile można siedzieć na necie..... ;-);-);-)
Eliczku szybko wracaj do nas, mam nadzieję że to już ostatnie dzień tych przykrych dolegliwości i już będzie coraz lepiej. ;-) ;-)
Wszystkim życzę miłej nocki.
Mam nadzieję że może jutro będzie ładnie.
A teraz oglądam film na tvn, bo co tu robić. Ile można siedzieć na necie..... ;-);-);-)
Eliczku szybko wracaj do nas, mam nadzieję że to już ostatnie dzień tych przykrych dolegliwości i już będzie coraz lepiej. ;-) ;-)
Wszystkim życzę miłej nocki.
altoids
czesc kochane
nie bylo mnie dwa dni bo pojechalismy na narty, bylo super, tylko tylek mnie troche boli, od upadkow
. mialam wielkie plany na sprzatanie w weekend i gotowanie, ale nie wyszlo...no wiec czeka mnie to w tygodniu.
Eliczku- fajnie ze do nas zagladasz, strasznie mi przykro ze musialas byc w szpitalu, ale ja prawde mowiac myslalam ze ty za duzo wymiotujesz i ze za duze te twoje dolegliwosci, nawet ci pisalam wczesniej, ze mozesz sie odwodnic i miec zaburzenia elektrolitowe. ( to sie fachowo nazywa-niepowsciagliwe wymioty ciezarnych). Ale teraz jest juz dobrze, wiec jest ok. na pewno sie lepiej poczulas po tej kroplowce i fasolka tez. Ciesze sie ze juz jest dobrze. trzymaj sie cieplutko.
nie bylo mnie dwa dni bo pojechalismy na narty, bylo super, tylko tylek mnie troche boli, od upadkow

Eliczku- fajnie ze do nas zagladasz, strasznie mi przykro ze musialas byc w szpitalu, ale ja prawde mowiac myslalam ze ty za duzo wymiotujesz i ze za duze te twoje dolegliwosci, nawet ci pisalam wczesniej, ze mozesz sie odwodnic i miec zaburzenia elektrolitowe. ( to sie fachowo nazywa-niepowsciagliwe wymioty ciezarnych). Ale teraz jest juz dobrze, wiec jest ok. na pewno sie lepiej poczulas po tej kroplowce i fasolka tez. Ciesze sie ze juz jest dobrze. trzymaj sie cieplutko.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam nowotygodniowo !!! :-)
i słoneczko nas opuściło, zrobiło się szaro, bleeee
a na progu nowego tygodnia,życzę wszystkim Staraczkom owocnych przytulanek i ............................................................................................
przyjemności 
altoids, co się odwlecze to nie uciecze ;-) ale przynajmniej miło spędziłać ten weekend i tyle
miłego dnia
i słoneczko nas opuściło, zrobiło się szaro, bleeee

a na progu nowego tygodnia,życzę wszystkim Staraczkom owocnych przytulanek i ............................................................................................

altoids, co się odwlecze to nie uciecze ;-) ale przynajmniej miło spędziłać ten weekend i tyle

miłego dnia

reklama
eliczek24
Cześć Kochane Dziewczyny!
No ja dalej mam te nudności, ale czuję się nieporównywalnie lepiej.
Altoids. Właśnie dlatego, że przeczytałam to co napisałaś, zdecydowałam się mimo wszystko iść do lekarza. Bardzo bałam się o fasolkę, czy to wszystko jej nie zaszkodzi. Poza tym ile można się tak męczyć.
Kochane ja zmykam prasować a za chwilkę muszę szykować Bartosza do przedszkola.
Życzę wszystkim miłego dnia. U nas niestety wietrznie.
No ja dalej mam te nudności, ale czuję się nieporównywalnie lepiej.
Altoids. Właśnie dlatego, że przeczytałam to co napisałaś, zdecydowałam się mimo wszystko iść do lekarza. Bardzo bałam się o fasolkę, czy to wszystko jej nie zaszkodzi. Poza tym ile można się tak męczyć.
Kochane ja zmykam prasować a za chwilkę muszę szykować Bartosza do przedszkola.
Życzę wszystkim miłego dnia. U nas niestety wietrznie.