reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam i pozdrawiam Was wszystkie kolezanki nowe i "nie takie znow nowe". :-) Jestesmy juz tydzien z wizyta u rodzinki w Niemczech i nie bardzo sie udzielam na forum ale odrobie po powrocie (tzn. za tydzien). Chcialam tylko pogratulowac wszystkim dziewczynek i chlopaczkow - jako potencjalna mamusia coreczki! Tak jak Roni jeszcze do konca nie wierze, ze moje cichutkie marzenie o parce sie spelni, ale ciesze sie, ze z malenstwem wszystko oki i ze ruchy daja sie odczuc ladnie - szczegolnie wieczorem na kanapie :tak:. A tu w Studgardzie slonko nam swieci od paru dni i jutro ma byc kolo 20*C, toz to lato! Idziemy na spacerek. Bardzo sie ciesze, bo w domu to jeszcze zima do kwietnia...

Witajcie mnie już pomału przechodzi chociaż kaszel mnie jakoś nie chce opuścić.Do pracy nie idę, chce sie pozbyć całkowicie przeziębienia.
Dziś byliśmy oglądać wózki ale szczególnie to mi nic w oko nie wpadło.
Martwię się bo jeszcze nie czuje ruchów dziecka,a wydaje mi się że to już czas
d4de37b931.png

Witajcie mnie już pomału przechodzi chociaż kaszel mnie jakoś nie chce opuścić.Do pracy nie idę, chce sie pozbyć całkowicie przeziębienia.
Dziś byliśmy oglądać wózki ale szczególnie to mi nic w oko nie wpadło.
Martwię się bo jeszcze nie czuje ruchów dziecka,a wydaje mi się że to już czas
No to super, ze zdrowiejesz - do pracy nie ma się co spieszyć!:) A o ruchach poczytaj sobie w wątku "Pierwsze ruchy" - wynika z niego, że masz jeszcze czas:)

Ciesze sie, ze Was generalnie dobrze i witam nowe lipcoweczki:-):-):-)

Raz juz pytalam i nikt nie zareagowal, czy wiecie co sie dzieje z milkaaa???????
Mysle o niej i mam nadzieje, ze wszystko dobrze z dzidzia i z nia moze tylko cos z internetem zle:-(?

kamu masz jeszcze czas aby poczuć ruchy dziecka, ja mialam pierwsze ruchy miedzy 19 a 20 tygodniem. A w pierwszej ciąży przeważnie ruchy są później odczuwalne. pozdrawiam lipcóweczki :-)

reklama
Do góry