reklama
dorka866
mamy lipcowe'08
hej hej:-) u mnie też wieje od wczoraj ale na spacerki i tak chodzę, bo w domku to nie chce się siedzieć

kociata
Mamy lipcowe'08
Witam i pozdrawiam Was wszystkie kolezanki nowe i "nie takie znow nowe". :-) Jestesmy juz tydzien z wizyta u rodzinki w Niemczech i nie bardzo sie udzielam na forum ale odrobie po powrocie (tzn. za tydzien). Chcialam tylko pogratulowac wszystkim dziewczynek i chlopaczkow - jako potencjalna mamusia coreczki! Tak jak Roni jeszcze do konca nie wierze, ze moje cichutkie marzenie o parce sie spelni, ale ciesze sie, ze z malenstwem wszystko oki i ze ruchy daja sie odczuc ladnie - szczegolnie wieczorem na kanapie
. A tu w Studgardzie slonko nam swieci od paru dni i jutro ma byc kolo 20*C, toz to lato! Idziemy na spacerek. Bardzo sie ciesze, bo w domu to jeszcze zima do kwietnia...

Witajcie mnie już pomału przechodzi chociaż kaszel mnie jakoś nie chce opuścić.Do pracy nie idę, chce sie pozbyć całkowicie przeziębienia.
Dziś byliśmy oglądać wózki ale szczególnie to mi nic w oko nie wpadło.
Martwię się bo jeszcze nie czuje ruchów dziecka,a wydaje mi się że to już czas

survivor26
Mamy lipcowe'08
No to super, ze zdrowiejesz - do pracy nie ma się co spieszyć!Witajcie mnie już pomału przechodzi chociaż kaszel mnie jakoś nie chce opuścić.Do pracy nie idę, chce sie pozbyć całkowicie przeziębienia.
renek
Mamy lipcowe'08
Ciesze sie, ze Was generalnie dobrze i witam nowe lipcoweczki:-):-):-)
Raz juz pytalam i nikt nie zareagowal, czy wiecie co sie dzieje z milkaaa???????
Mysle o niej i mam nadzieje, ze wszystko dobrze z dzidzia i z nia moze tylko cos z internetem zle:-(?
Raz juz pytalam i nikt nie zareagowal, czy wiecie co sie dzieje z milkaaa???????
Mysle o niej i mam nadzieje, ze wszystko dobrze z dzidzia i z nia moze tylko cos z internetem zle:-(?
dorka866
mamy lipcowe'08
kamu masz jeszcze czas aby poczuć ruchy dziecka, ja mialam pierwsze ruchy miedzy 19 a 20 tygodniem. A w pierwszej ciąży przeważnie ruchy są później odczuwalne. pozdrawiam lipcóweczki :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
renek A patrzyłaś na wątek czerwcówek??
:-)
:-)
reklama
renek, milkaaa udziela sie na forum czerwcówek