U mnie wg apki 5+1ja dzisiaj według apki mam 5+6![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wg apki 5+1ja dzisiaj według apki mam 5+6![]()
U mnie jedna aplikacja pokazuje 5+0 a druga 5+1U mnie wg apki 5+1![]()
Jasne, że... Pozytyw!Zobacz załącznik 1223638
Już sama.nie wiem no ale chyba pozytywny mimo że tak wcześnie
Mam tak samoU mnie wg apki 5+1![]()
Kochana zrób betę. Masz możliwość jeszcze dziś?A mi z kolei wyszedł dziś negatywny testod 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?
Kochana zrób betę. Masz możliwość jeszcze dziś?
@Izz96 no i pięknie! Gratulacje
@sky_84 trzymam kciuki za wizytę, denerwujesz się?
@Agnieszka19m ja biorę rano clexane od pozytywnego testu (acard wieczorem), mam robić zastrzyki do 12 tc bez dnia przerwy. A wiedziałaś, że clexane są dla ciężarnych za darmo tak jak luteina? Za pierwszym razem lekarz mi tak wypisał, za drugim już tylko na refundację.
U mnie pozytywniena wynik nawet nie czekałam bo sie od razu krecha pojawiła [emoji23] i to gruba, o tej godzinie z któregoś już tam moczu [emoji23]
Hyhy jednak nieGratulacje! Czyli jednak nie menopauza![]()
pomylka 4+6 miało byćja dzisiaj według apki mam 5+6![]()