Aurorah
Fanka BB :)
Turbo mdłości też nie mam, ale wolę się przygotowaćja narazie nie mam jakiś turbo mdłości![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Turbo mdłości też nie mam, ale wolę się przygotowaćja narazie nie mam jakiś turbo mdłości![]()
WitajCześć dziewczyny!
Chcę się z Wami przywitać i pogratulować
28 grudnia pierwszy pozytywny test ciążowy, 13 stycznia wizyta u lekarza. Termin według aplikacji to 4 września. Z objawów to głównie wyczulenie na zapachy - wszystko mi śmierdzi.
13 miesięcy temu urodziłam zdrowa córkę, towarzyszyła mi cukrzyca ciążowa i podejrzewam, że teraz też będę się musiała mocno pilnować.
Ponadto ciąża z roczniakiem na stanie na pewno będzie inna
Ta ciąża dla mnie i męża jest niespodzianką, nie staraliśmy się specjalnie, ale bardzo się cieszę, że różnica wieku między dziećmi nie będzie za duża a ja będę mogła pożegnać etap pieluch raz na zawszedam znać po badaniach co i jak. Raz jeszcze wszystkim serdecznie gratuluje!
Chyba nie ma reguły. Ja jak miałam poronienie zatrzymane lekarka twierdziła że powinny ustąpić objawy jak nudności i ból piersi. A mnie cycki bolały jeszcze z tydzień po zabiegu łyżeczkowania. Także chyba każdy organizm inaczej@Afja-Anetka u mnie też trzeci dzieciaczek. Mam dwóch synów 8 i 6, w czerwcu i lipcu będzie 9 i 7
@PaulinaMalina91 progesteron przyrasta falowo, nie martw się.
Dziewczyny, czy objawy typu ból piersi mogą nagle zniknąć? Powinnam się martwić...?
superDziewczyny mam wynik drugiej bety. W poniedziałek było 184, a w czwartek czyli po 72 godzinach 1097, chyba mogę się już bardziej cieszyć?
Super, gratuluję!Byłam wczoraj u lekarza (4+4)
Na razie był tylko pęcherzyk ciążowy o wielkości 2mm, pewnie za wcześnie poszłam, ale przynajmniej wiem ze wszystko ok, żadnej infekcji nie ma, wszystko jest w normie
Z ciekawostek - jest jeden pęcherzyk ciążowy, ale dwa cialka żółte (na lewym jeden i na prawym jajniku jeden). Czyli możliwe ze jak pójdę za 3 tygodnie to się okaże ze nie będzie jednego zarodka a dwa, tylko w tym badaniu drugi mógł się jeszcze nie uwidocznićmoże się tez okazać nadal będzie tylko jeden, ale nie robi to mi różnicy, ważne by w dalszym ciągu było ok
![]()
Jeju jak ja wytrzymam do 28.01!![]()
Nie idź przed 7 tc, to bez sensu. Jedynie stresSuper, gratuluję!moze jednak tez powinnam iść? U mnie 4+2 niby
![]()
No w sumie tak myślę właśnieNie idź przed 7 tc, to bez sensu. Jedynie stres
Ja idę 5+0 będę mieć za tydzień ale tylko dlatego że potrzebuje receptę na leki. Tak to bym czekała do 7Super, gratuluję!moze jednak tez powinnam iść? U mnie 4+2 niby
![]()