Aduś16
Fanka BB :)
No na dalszym etapie to tak ale nie pamiętam czy na tak wczesnym jak 5tcMoja szwagierka, która urodziła w grudniu narzekała na takie kucia, ciągnięcia i jakieś tam takie. Więc to chyba normalne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No na dalszym etapie to tak ale nie pamiętam czy na tak wczesnym jak 5tcMoja szwagierka, która urodziła w grudniu narzekała na takie kucia, ciągnięcia i jakieś tam takie. Więc to chyba normalne![]()
Kiedy masz teraz isg?? Przeszło krwawienie?Dzis 20dpt i czuje się jakbym siedziała na bombie zegarowej... najgorszy byl 17dpt bo w tym dniu mialam krwotok wiec jakas paranoja wróciła sprawdzania wkładki. @kate_p7 @annemarie czy Was te na tak wczesnym etapie od czasu do czasu kluje badz ciągnie w podbrzusza? Nie bol tylko takie napięcie, u mnie po 14 się nasila do wieczora a rano cisza. Nie pamiętam jak to było w tej donoszonej ciąży, pamietam tylko ta o której wolalabym zapomnieć
Ale ja nie krwawilam. USG w poniedziałekKiedy masz teraz isg?? Przeszło krwawienie?
Właśnie miałam pytać kiedy masz USG. Powodzenia.Ale ja nie krwawilam. USG w poniedziałek
Dlugie 9 dni czekania od ostatniego ... ale szczerze nie spieszy mi się bo juz wyobrazam sobie ten stres z ranaWłaśnie miałam pytać kiedy masz USG. Powodzenia.
Wyobrażam sobie. Ja też szłam jak na ścięcie, po USG z serduszkiem swoim zwyczajem trochę sobie popłakałamDlugie 9 dni czekania od ostatniego ... ale szczerze nie spieszy mi się bo juz wyobrazam sobie ten stres z rana![]()
U mnie najgorzej bylo w dniach kiedy mialam miec okres,wszystko mnie tak bolalo jak zawsze tyle ze bezkrwawo bylo.Na razie nic mnie nie kluje i nie ciagnie,ale z twixami na dalszym etapie to byla codzienna norma.Dzis 20dpt i czuje się jakbym siedziała na bombie zegarowej... najgorszy byl 17dpt bo w tym dniu mialam krwotok wiec jakas paranoja wróciła sprawdzania wkładki. @kate_p7 @annemarie czy Was te na tak wczesnym etapie od czasu do czasu kluje badz ciągnie w podbrzusza? Nie bol tylko takie napięcie, u mnie po 14 się nasila do wieczora a rano cisza. Nie pamiętam jak to było w tej donoszonej ciąży, pamietam tylko ta o której wolalabym zapomnieć
Więzadła macicy mogą ciągnąc i kłuć od początku. U mnie na początku bardzo dokuczały, 2-3 tyg po transferze, a teraz tylko czasami czuję, ale pamiętam, ze w większej ciąży znowu się odezwą niestety.No na dalszym etapie to tak ale nie pamiętam czy na tak wczesnym jak 5tc![]()
To źle odczytałam.Ale ja nie krwawilam. USG w poniedziałek
Moja historia tez pokazuje ze niska beta niczego nie przesadza.Nigdy w życiu bym leków nie odstawiła do 14 dpt a nawet 16 dpt. U mnie dokładnie było 7dpt 15, 9 dpt 24 dalej 11 dpt 58. Jednym słowem lipa, już tutaj dziewczyny mnie pocieszały. Potem jednak dalej beta się rozkręciła. Wiem, moja szansa na ciążę nie była duża ale jednak wszystko zakończyło się dobrze.