Miłego dniaCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego dniaCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
ja mam dzisiaj 1dc, po cyklu bez owulacji, przechodzę na diete oczyszczająca może coś wniesie pozytywnegoJa dzisiaj jestem w 5dc i czuję się bardzo dobrzesama już czekam kiedy będziemy mogli z mężem podziałać
![]()
przybijam piątkę tez 1dcMiłego poniedziałku!!
Mój zaczął się cudownie, o 3:30 przez potworne skurcze i przywitałam się z... Więc zaczynamy 6cs, remont prawie skończony, przeprowadzka na ostatniej prostej, te pokoje trzeba jakoś zapełnić
więc zaczynamy się diagnozować.
W związku z tym pytanie - czy któraś z was ma do polecenia miejsca/lekarzy w Katowicach lub okolicach do Sono HSG I badań nasienia?
Ja w tym tygodniu miałam testować, ale chyba jednak nie będę miała okazji, bo @ się zbliża... Jestem dziś strasznie obolała i humor gdzieś zgubiłamCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
O tak! Świetnie komponują się w sałatkachW pestkach słonecznika. Bardzo polecam, są nafaszerowane witaminami.Można dorzucić jeszcze pestki z dyni.
Ja tez biorę tran. I jeszcze biorę "multiwitamine" ( nie wiem jak to nazwać) i tam tez jest wit d.
kiedys pytałam czy wieci jaka jest różnica między d i np d3. Czy lepiej oba brać?
Ja dzisiaj zaczynam 6dc, okres się zakończył, więc i humor na lepsze fale wskoczyłCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Który dc?
Trzymam za Was kciukiHej kochane ,
Chciałabym do Was dołączyćchodź chyba chwilkę za późno
O fasolkę staramy się od 3 lat , diagnoza to wrogość śluzu i inne przyczyny , 3 nieudane iui i nagle padło magiczne stwierdzenie nic teraz już nie zostało , przygotowujemy się do invitroWiec ok , ale stwierdziliśmy ze dopiero po weselu się będziemy startowali z invitro czyli po Maju
w grudniu normalnie okres dostałam i daliśmy sobie spokój ze staraniami i innymi oczekując Maja i startu z procedura
Aż tu nagle 15 stycznia coś mnie podkusiło żeby zrobić ostatni test który miałam w domu po tych wszystkich staraniach i jakie było moje zdumienie jak pojawiła się dość słaba kreseczka , co oczywiście na początku zwaliłam na pewnie zepsuty testwiec poszłam na betę i tu Buh 15 stycznia beta 15,20
znowu szok oczywiście niedowierzanie i wczoraj beta czyli po 48h 44,36 . Jak na razie przyrost ładny , nie nakręcam się ale głowa mała jaki szok
![]()