reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny. Ja kończę drugi cykl starań, ale chyba zaczynam schizować. Raz sobie coś wkręcam, żeby za chwilę stwierdzić, że to na pewno nie to 😏 8 lat temu jak chciałam bobasa z mężem to zaczęliśmy 1 cykl intensywnych starań i się udało. A teraz niestety, przypuszczam, że nie będzie tak łatwo. 34 lata na karku, a czuję, że to ostatni dzwonek 😁 mam nadzieję, że atmosfera na forum jest przyjazna 😏👍
ja 35 za nie całe 2tyg i też czuje że lepiej teraz nie później 😉

Jezeli na USG było wszystko w porządku to może w Twoim przypadku nie miało to znaczenia. 🙂 ja niestety pamiętam, że mój ginekolog zauważył liczne pęcherzyki i zapytał, czy mam problem z miesiączkami albo nadmiernym owłosieniem. W moim przypadku jeżeli chodzi o symptomy PCOS to praktycznie nic mnie nie dotyczy, regularne cykle co 30-31, dość długie ale w normie, jestem szczupła, nie mam problemów z owłosieniem ani trądzikiem. Wtedy stwierdził, że może to po prostu wynik dość długo cyklu, taka ilość pęcherzyków.. To było jakoś półtora roku wstecz, nie staraliśmy się wtedy o dziecko więc nie zrobiło to na mnie wrażenia, ale teraz, kiedy pół roku się nie udaje, ta wizyta daje mi do myślenia.
Mi z takimi pęcherzykami podejrzewali PCOS ale wykluczył badaniami krwi .podobno taki mój urok xd

Mi z takimi pęcherzykami podejrzewali PCOS ale wykluczył badaniami krwi .podobno taki mój urok xd
Aa no właśnie, każda ma swoją historię ale też lekarze różne mają teorie i różne podejścia tak naprawdę.:) ja powoli przymierzam się do zmiany mojej ginekolog, jakoś nei jestem zadowolon9a z tych wizyt

Jezeli na USG było wszystko w porządku to może w Twoim przypadku nie miało to znaczenia. [emoji846] ja niestety pamiętam, że mój ginekolog zauważył liczne pęcherzyki i zapytał, czy mam problem z miesiączkami albo nadmiernym owłosieniem. W moim przypadku jeżeli chodzi o symptomy PCOS to praktycznie nic mnie nie dotyczy, regularne cykle co 30-31, dość długie ale w normie, jestem szczupła, nie mam problemów z owłosieniem ani trądzikiem. Wtedy stwierdził, że może to po prostu wynik dość długo cyklu, taka ilość pęcherzyków.. To było jakoś półtora roku wstecz, nie staraliśmy się wtedy o dziecko więc nie zrobiło to na mnie wrażenia, ale teraz, kiedy pół roku się nie udaje, ta wizyta daje mi do myślenia.

A badalas AMH?

reklama
Do góry