reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak czytam was codziennie i jak bardzo wam zazdroszczę, tym co się udało... Ile bym dala żeby i mi się w końcu udało... Juz tyle lat starań, tyle testów wykonanych... Tyle lat rozczarowan... Juz nie mogę się doczekać az zacznie się stymulacja... A tu jeszcze około 2 tygodnie do @... Pozniej znów oczekiwanie... 😔😔😔😔 Boziu jak ja wam zazdroszczę... Chciała bym już być po wszystkim 😔😔😔😔 mam nadzieję że teraz los będzie dla mnie łaskawy 🙏🙏🙏 takie przemyślenia na noc 😔😔😔😔
Doczekasz się i Ty. Jeszcze trochę 🤗😘

reklama
Wrocilas?[emoji8][emoji8]
Fredzioszek psotnik jeden mnie tu wydał i @Natsnats ze podczytuje od niedawna, tylko jakoś nie wiedziałam co napisać 🤷🏻‍♀️, bo w sumie to nic się na razie u mnie nie dzieje 😘
Między czasie jak mnie tutaj nie było, miałam czwarty transfer i dalej zero. Jutro idę zbadać cukier, a w poniedz idę się skonsultować z innym lekarzem 😉
Jem kupę supli, pije różne cudowne napoje i niedługo będę świecić w ciemności 😜
A co u Ciebie? Jak dziewczynki? 😘

Ostatnia edycja:
Tak czytam
Mogę zapytać bratowej czy jest w hurtowniach i żeby zamówiła. Z tym. Ze u mnie był by dopiero na czwartek jeśli będzie w hurtowni 🤔
@fredka84 Przypomnij się około 12 to zadzwonię żeby sprawdziła wszystkie hurtownie 😉 jak by co ile opakowan zamawiać ma? I jaka dawka? 😉 Myślę że coś będę mogła poradzić.

Doczekasz się i Ty. Jeszcze trochę 🤗😘
Mam taką nadzieję, wierzę w to z calego ❤️ ale przychodzą chwilami momenty zwątpienia 😔😔 tak bardzo się boję że jednak się nie uda... Gdzieś tam z tyłu głowy są takie myśli... Staram się je wygonić ale nie zawsze daje rade 😔😔😔 jednak jak to kiedyś ktoś pisał, in vitro jest dla tych z mocna psychika 😔😔 moja już dawno podupadała a teraz to już całkiem 😔😔😔 kiedyś myślałam że to in vitro to takie pyk płacisz i masz... A nikt kto przez to nie przeszedł nie wie ile ono tak naprawdę kosztuje, nie pieniędzybo to akurat jest Pikus... ale zdrowia i jak trzeba być mocnym psychicznie... 😔😔😔

Mam taką nadzieję, wierzę w to z calego ❤️ ale przychodzą chwilami momenty zwątpienia 😔😔 tak bardzo się boję że jednak się nie uda... Gdzieś tam z tyłu głowy są takie myśli... Staram się je wygonić ale nie zawsze daje rade 😔😔😔 jednak jak to kiedyś ktoś pisał, in vitro jest dla tych z mocna psychika 😔😔 moja już dawno podupadała a teraz to już całkiem 😔😔😔 kiedyś myślałam że to in vitro to takie pyk płacisz i masz... A nikt kto przez to nie przeszedł nie wie ile ono tak naprawdę kosztuje, nie pieniędzybo to akurat jest Pikus... ale zdrowia i jak trzeba być mocnym psychicznie... 😔😔😔

Koleżanko nasza kochana!

Olej kase, bo do grobu jej nie zabierzesz. To tylko głupia kasa !

W końcu i dla Ciebie zaświeci słonko ! Ogromnie w to wierze!

Widzę siłę, która masz na dnie serduszka, bo nie raz mnie nią zarażałaś i dzięki TOBIE dupe ruszyłam zamiast użalać się nad złem tego świata.

Wszystko jest możliwe. Trzeba się podnieść, otrzepać i walczyć dalej.

Kobiety to silna płeć ! 💪💪💪

Tak czytam was codziennie i jak bardzo wam zazdroszczę, tym co się udało... Ile bym dala żeby i mi się w końcu udało... Juz tyle lat starań, tyle testów wykonanych... Tyle lat rozczarowan... Juz nie mogę się doczekać az zacznie się stymulacja... A tu jeszcze około 2 tygodnie do @... Pozniej znów oczekiwanie... 😔😔😔😔 Boziu jak ja wam zazdroszczę... Chciała bym już być po wszystkim 😔😔😔😔 mam nadzieję że teraz los będzie dla mnie łaskawy 🙏🙏🙏 takie przemyślenia na noc 😔😔😔😔
Walcz, nie poddawaj się. Uda się. Nie ma innej opcji ✊✊✊która to już procedura?

reklama
Kochana my wszystkie mamy tu chwile zwątpienia na okrągło. Raz jedna raz druga w zależności na jakim etapie jesteśmy. Wszystkie jednak wspieramy się nawzajem i kulamy się powoli do przodu. Trzeba mieć bardzo twardą psychę i siłę do walki. Niestety nie każdej z nas będzie dane zostać matką ( mam to cały czas z tyłu głowy) ale wielu się uda. Zobacz ile dziewczyn pisze, że warto walczyć. Nawet dzisiaj mieliśmy takie cuuudowne wiadomości, że się znowu udało. Musisz być silna, my wszystkie musimy być 💪 Nie raz ryczę jak głupia ale za chwilę wycieram łzy i idę dalej. Nie mam czasu na słabości

Do góry