reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana my wszystkie mamy tu chwile zwątpienia na okrągło. Raz jedna raz druga w zależności na jakim etapie jesteśmy. Wszystkie jednak wspieramy się nawzajem i kulamy się powoli do przodu. Trzeba mieć bardzo twardą psychę i siłę do walki. Niestety nie każdej z nas będzie dane zostać matką ( mam to cały czas z tyłu głowy) ale wielu się uda. Zobacz ile dziewczyn pisze, że warto walczyć. Nawet dzisiaj mieliśmy takie cuuudowne wiadomości, że się znowu udało. Musisz być silna, my wszystkie musimy być 💪 Nie raz ryczę jak głupia ale za chwilę wycieram łzy i idę dalej. Nie mam czasu na słabości
Słabości też są ok. Ale trzeba się potem jakoś pozbierać do kupy i dalej działać. Kiedyś ta walka będzie tylko wspomnieniem. Zobaczycie 🥰
Póki co ✊✊✊ zeby Wam się udało.

reklama
@fredka84 Przypomnij się około 12 to zadzwonię żeby sprawdziła wszystkie hurtownie 😉 jak by co ile opakowan zamawiać ma? I jaka dawka? 😉 Myślę że coś będę mogła poradzić.
Super 😘. Ja pytałam w imieniu @Natsnats - ona potrzebuje 😘. Może najpierw @motylek24 sprawdzi u siebie i jak nie będzie to się dogadasz z @Natsnats ❤️
Przeczytałam wczoraj twoje wieczorne przemyślenia i powiem Ci, że ja też tak mam. Zazdroszczę każdej mojej tu kobitce. Ale to jest taka inna zazdrość, bez złości a pomieszana z radością, bo bardzo cieszy mnie, że choć one nie muszą dłużej znosić tego szajsu ❤️
A takim kobietom na ulicy to normalnie zazdroszczę, bez radości 😂. Gdybym mogła, to bym podleciała i brzuch ukradła 😂

Ostatnia edycja:
No dzień dobry Fredzioszek 😁 wstałam jakaś godzinkę temu i od razu na forum przez Ciebie 🤣 Wyspana dziś? Podglądamy jajeczka ✊✊✊ jejku pojechałabym z Tobą normalnie na to usg 😁
Dawaj do mnie, potrzymasz mnie za stopkę, daleko nie masz, tylko cała Polska 😜. Ja już czuję jajniki i nie jest to przyjemne - mam nadzieję, że skoro bolą to cosik tam rośnie ❤️

Ja jeszcze nie wiem kiedy bo chce się trochę dłużej podrasować...z miesiąc jeszcze na pewno :)
No mnie się wydaje ,że z tym podrasowaniem to nie ma co przesadzać;).
Mnie się już strasznie dłuży, tyle lat. I dalej pupa;(.
Z tą stymulacją to wiąże duże nadzieję ostatnia z dofinansownaiem na leki itp. Musi się coś dobrego wyhodować. Tylko co by tu jeszcze można było zrobić 🤔🤔 by się w końcu udało.

reklama
No mnie się wydaje ,że z tym podrasowaniem to nie ma co przesadzać;).
Mnie się już strasznie dłuży, tyle lat. I dalej pupa;(.
Z tą stymulacją to wiąże duże nadzieję ostatnia z dofinansownaiem na leki itp. Musi się coś dobrego wyhodować. Tylko co by tu jeszcze można było zrobić 🤔🤔 by się w końcu udało.
Wiem kochana, ten sam ból :( to będzie moja 5 ta stymulacja w życiu ( 4 w ostatnich 2 latach) i chce się do niej przygotować. Biorę DHEA dopiero drugi miesiąc a żeby był efekt trzeba pewnie brać ze 3 przynajmniej, nawet dłużej (4-6) ale tez tak długo nie chce czekać. No i tak często nie wymienia się wątroby ;) Co u Was jest przyczyna? Przepraszam ale nie pamietam 😫

Do góry