pasazerka12
Fanka BB :)
Dziewczyny ale mnie boli dziś ząb
oszaleje
ani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej apki korzystacie? Ja mam flo jeszcze ze starań i ona pokazuje mi 5 tydzień +5 dni, a tak naprawdę mam 4 +5 [emoji2368]? Trochę mi miesza w głowie...
ja bym odrazu leciała do dentysty,bo ból zęba może bardziej zaszkodzić niż leczenieDziewczyny ale mnie boli dziś ząboszaleje
ani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?
Ja korzystam z PREGLIFE ale teraz się głowie co zrobić ja tu już czytam o dziecku w 7tc a tu dopiero 5[emoji1787] idealnie w owulacje trafiliśmy bo wg wyliczeń idealnie 5tc2d
Ja mam ciążę+bo ma fajne artykuły i porównanie wielkości dziecka i preglifeZ jakiej apki korzystacie? Ja mam flo jeszcze ze starań i ona pokazuje mi 5 tydzień +5 dni, a tak naprawdę mam 4 +5 [emoji2368]? Trochę mi miesza w głowie...
Mam dokładnie to samoJa korzystam z PREGLIFE ale teraz się głowie co zrobić ja tu już czytam o dziecku w 7tc a tu dopiero 5idealnie w owulacje trafiliśmy bo wg wyliczeń idealnie 5tc2d
Znam to, mój mąż się śmieje - boli brzuch to złe, bo boli, jak nie boli to złe, bo może coś jest nie takPrzespałam ostatnie 2 dni, a dziś jakiś niesamowity przypływ energii. I co? I zamiast się cieszyć to się martwię ze coś jest nie tak. Czy to już zawsze tak będzie? A następna wizyta za 4 tygodnie.
Możesz tam zmienić termin, żeby wyznaczał z owulacji albo z długości cyklu.
Mi się cyce rozkrecaja. Wczoraj podczas zdejmowania stanika prawie wrzasnelam, takie mam sutki wrażliwe już.Jeszcze chciałam Was zapytać o jedno - czy któraś z Was nie ma boleści piersi? Nie bolą mnie, czasami coś tam zakłuje, ale bez szału. Zdarza się? Czy to złe? [emoji28]