reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta, prasujesz jeszcze??? bo mogę Ci troszkę maleńkich ciuszków podrzucić;-)
w zamian pranie oferuje - proszek, płyn do płukania i rozwieszenie w standardzie:laugh2::laugh2:

reklama
Hej wam,,
Nie było mnie,bo probowąłam udobruchac meża,aa i w pracyw czoraj do 19 siedizałam,,ale juz jest DOBRZE:tak::tak:ciesze sie wiecie,,,
Zrobiłam kolacje,świece,sąłatke,winko czerwone i pogadaliśmy,,i jest juz dobrze,,chociaz mąz mowi,ze lanie mi sie należy..
ale ufff lżylo mi,,,,:tak:

A teraz pojechał na miasto,a ja pity rozliczam,bo w koncu jego pit dostaliśmy...

Pycha fajne laski:tak::-). wesoło wam w takim babińcu pewnie ;-). nie martw się brakiem znajomości - na wszystko trzeba czasu, zanim się obejrzysz a wrośniesz w to miejsce

poza tym masz nas:tak::tak::-D:-D

Nikita śliczne dziewczynki:tak:.
Pycha ja też mam tylko dwa pokoje i uwierz wiem coś na ten temat. U nas też nijak nie da się żadnego pokoju podzielić, a Natalka już wygania Kube szczególne jak jest u niej koleżanka, a młody z kolei ciągle się do nich dobija:baffled:. Myślimy z M nad zmianą mieszkania na większe,ale narazie nie mamy na to kasy:no:. Póki co Kuba mieszka z nami w pokoju.

Ewcia jesteś cudowną żoną i mąż powinien cię na rekach nosić, a nie mówić,że lanie ci się należy:eek: NO ale najważniejsze że już jest ok - bardzo się cieszę:tak:

Hej wam,,
Nie było mnie,bo probowąłam udobruchac meża,aa i w pracyw czoraj do 19 siedizałam,,ale juz jest DOBRZE:tak::tak:ciesze sie wiecie,,,
Zrobiłam kolacje,świece,sąłatke,winko czerwone i pogadaliśmy,,i jest juz dobrze,,chociaz mąz mowi,ze lanie mi sie należy..
ale ufff lżylo mi,,,,:tak:
dobrze ze już dobrze:tak::tak:

Nikita teraz jest ciężko wierzę, ale potem zobaczysz będzie super:tak:. Twoje dziewczyny będą miały wspolny temat, bo moje dzieci to raczej nie bardzo:no: - za duża różnica wieku i do tego jeszcze różnica płci:-(

reklama
Do góry