reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do ciąży to całkiem normalne,że czujesz się inaczej - przynajmniej jak dla mnie - ja obie ciąże przechodziłam całkiem inaczej. Np Natalką ciągle mdlałam, a Kubą to mogłabym góry przenosić:szok:;-) Co do rajtuzek nie polece,bo nie kupuję konkretnego producenta. Czasem kupię jej rajtuzki i zaraz się zmechacą,a czasem kupię tańsze i są o niebo lepsze:baffled:.
A jak Majeczka reaguje na to że do żlobka pójdzie?? Cieszy się??

reklama
Z rajstopkami to nie trafisz...Ja kupiłam jak mały miał pół roku rajstopki to jeszcze w nich choszi, nie zmechaciły się, gumka trzyma tylko się już przecieraja...A te co kupiłam na jesień:szok::szok:

.A jak Majeczka reaguje na to że do żlobka pójdzie?? Cieszy się??

cieszy się i chce iść, no ale wszystko okaże się w praniu, jak bylismy tam to na poczatku trochę chciało jej sie płakac, ale potem poszła do dzieci do kółeczka i śpiewała i pokazywała z nimi, bardzo jej sie podobały lezaczki i cały czas mówi o lezakowaniu :tak: trochę martwie się jedzeniem, bo ona je dużo, ale jest bardzo wybredna, no i wiadomo, te pierwsze dni napewno nie będa lekkie, bo przeciez ostatnio to tylko mama i mama :baffled:

Nikita ja też wcześniej nie zdążyłam Cię poznać. Za to teraz z przyjemnością Cię poznam.:tak::-)

Bodzinka jak zwykle piękne zdjęcia.

Pycha córcia śliczna. Mała modelka Ci rośnie.
Mi też w pierwszej ciąży było non stop gorąco, a w drugiej zimno.:blink:
Z rajstopkami nie pomogę.:sorry2:

Marta dziękujemy za zaproszenie.;-):-D

Pycha od kiedy Maja idzie do żłobka?

Mieliśmy iść na spacerek, ale Grześ zasnął.:sorry2: No nic poczekamy z wyjściem, aż się obudzi. Mam nadzieję, że się nie rozpada.

reklama
Do góry