reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nikita tu jest wiekszość nowych dziewczyn, więc pewnie cię nie pamiętaja
a jak tam dziewczynki??? a czemu musiałaś leżec w szpitalu??? to przez te problemy z sercem???

reklama
Pycha jak samopoczucie???
Nikita ja za młoda stażem,żeby Cię pamiętać ale chętnie Cię poznam:-):-)

Ja to latałam we flanelowych koszulach w kratę i potarganych dżinsach. Moja mama była załamana:-p
Oj Sikoreczka nie strasz.Mam nadzieję,że moja tak się nie będzie ubierać;-):-p( tyylko się nie obraź:zawstydzona/y:)
Witam was kobitki w koncu mam chwilkę czasu
strasznie długo mnie nie było czy tos mnie jeszcze pamięta :-(

Ja niestety nie:sorry2:, ale pewnie dlatego,że jak ty tu byłaś to mnie jeszcze nie było:dry:. Miło cię poznać:tak:

Iwona gratki dla Kubusia dwóch kolejnych ząbków.:-)
Dzięki:-)

Bodzia super fotki:tak:

Pycha oj jak miło się ciebie czyta - dawno nie dawałaś nam tej okazji. Co u ciebie?? Jak się czujesz?:confused:

Pycha oj jak miło się ciebie czyta - dawno nie dawałaś nam tej okazji. Co u ciebie?? Jak się czujesz?:confused:

czytam raczej na bieżąco, ale jest tak duzo nowych mam, ze jak czasmi chciałam odpisac, to mi sie wszystko pomieszało i nie wiedziałam co i jak, teraz już jakos daję rade, to może będe częściej się odzywac :-)

Pycha dobrze,że się dobrze czujesz,a z domku niedługo wyjdziesz jak się trochę cieplej zrobi to Maja nie da ci w domku posiedzieć;-). Tak w ogóle to śliczna z niej dziewczynka i jaka modelka:tak::-)

a wogóle dziwie się ze jest mi ciągla zimno, w tamtej ciąży, to było mi ciągle gorąco, jeszcze na 1 listopada poszłam w cienkiej skórkowej kurteczkce, a teraz .....?

teraz np. mam 21,5 stopnia w domku i siedze na długi rękaw i mi zimno :no:

a wogóle mam pytanko, jakie polecacie rajstopki dla dzieci, ale chodzi mi o takie co po pierwszym praniu sie nie mechola????? może jakieś na allegro????

bo wogóle Majcia od kwietnia idzie do żłobka i te rajstopki, co kupuje u nas w sklepach sa do kitu, po pierwszym praniu wyglądaja fatalnie :no: nieraz uda mi sie kupic cos w ciuchlandii, to te są 100 razy lepsze, no ale nie zawsze cos się trafia :-(

reklama
Pycha,masz rację,ja kupuje po 1zł i gatunkowo lepsze od Woli:tak::-)
14.gif
Zaproszenie

Mam ogromny zaszczyt zaprosić BB - dzieciaczki na przyjęcie z okazji moich 4 urodzin, dnia 6 marca (czwartek).
Rodzice mile widziani.
Olgierd z rodzicami

Do góry