reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć laseczki

Jarzębinko to fajnie że tak dogadałaś się z lekarką, a co do kolejek to faktycznie- porażka ale co zrobić.

Eliczku życzę dobrego samopoczucia.

Madio a co u ciebie?

Oskar czuje się troszkę lepiej, mam nadzieje że idzie ku lepszemu....;-);-);-)

Też życze wam miłego dnia....;-);-);-)

reklama
Hej wam,,
Nie było mnie,bo probowąłam udobruchac meża,aa i w pracyw czoraj do 19 siedizałam,,ale juz jest DOBRZE:tak::tak:ciesze sie wiecie,,,
Zrobiłam kolacje,świece,sąłatke,winko czerwone i pogadaliśmy,,i jest juz dobrze,,chociaz mąz mowi,ze lanie mi sie należy..
ale ufff lżylo mi,,,,:tak:

A teraz pojechał na miasto,a ja pity rozliczam,bo w koncu jego pit dostaliśmy...

Czesc Ewciu
Przytulam mocno, wiem jak to jest, czuje sie dokladnie tak samo jak sie ze swoim pokloce- mozna osiwiec wtedy. Ja wtedy doslownie nie moge sobie znalezc miejsca, za nic sie zabrac, chodze z miejsca na miejsce jak opetana, a on siedzie na tylku i traktuje mnie jak powietrze- nie nawidze tego....ale kochana to minie, a po burzy zawsze swieci slonko. wiec badz silna i nie denerwuj sie. jesli to nie twoja wina i nie Ty nawailas, to nie probuj tego naprawiac, zostaw to mu.Predzej czy pozniej przyjdzie. No chyba ze Ty nawalilas, to wtedy musisz wyciagnac pierwsza reke....powodzenia Ewciu i pamietaj ze masz nas i mozesz zawsze nam sie wyzalic, to zawsze dobrze robi.;-)
dzieki ci kochanie,,,słodko anpisałas,,buziaki

Ach, te chlopy........
axchh z nimi zawsze cos

ale juz okiiiiiiiiiii]]

Beatko oj bidulek,ale widze,ze jemu to na reke:tak:;-),,zdróweczkaaa

ozdrawiam wassss

Ewciu witaj, co tam u ciebie????? ;-);-);-)

A wiesz jak to z dzieciakami, jak sa chore to mają wakacje od nauki, gorzej z nadrabianiem....hihihi.....;-);-);-)

Witaj beatko
U mnie nic,pogodzeni,szczesliwi,,pokochani,hehee
maz na mieście,ja w domku,nawet nosa nie wychylam,musze sprawdzic kalsowki od piatku mialam je sprawdzic,,zaraz synek z tata wroci,obiadek zrobie i oglniee zimnoooo,,,kiedy ta wiosna przyjdzie??

Ewciu! Dobrze, że znowu wszystko u Was dobrze. Nie można marnować czasu na takie głupoty.
Ja właśnie robię spagetti. Juz makaronik dochodzi. Wróciliśmy z przedszkola, zjemy obiadek i pewnie będziemy w domku się bawić, bo na dworze dmucha dziś.

Hejka Kobietki.
Ostatnio u mnie w pracy dużo sie dzieje :tak:
Wiecie co... głupio mi się przyznać ale troszke mi smutno bo...
ostatnio moje dwie koleżanki zaskoczyły mnie nowiną, że zafasolkowały. Oczywiście cieszę się z ich szczęścia ale jakoś tak ...nie wiem czy mnie rozumiecie.
Chciałabym, żeby fasolka mnie zaskoczyła. Ot tak, nagle i nieplanowanie.
A tu nic....
nawet @ nie przychodzi.... :wściekła/y:

reklama
Smacznego !!! :-D
ja dzisiaj robiłam naleśniki, jak mąż wróci to dostanie pod nosek, bo za wczoraj muszę mu się troszke przymilić, :tak:
miłego wieczorku :happy2::blink::happy2:

Do góry