Elodia
Fanka BB :)
Witaj :-)Hej dziewczyny. Można dołączyć [emoji4]? Termin z om 22.9. Mam już dwójkę natoletnich dzieci. Sa tutaj przyszłe mamy 35 +? Ja w lipcu kończę 36 lat..
Ja w lipcu też mam urodzinki , ale 34 kończę :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj :-)Hej dziewczyny. Można dołączyć [emoji4]? Termin z om 22.9. Mam już dwójkę natoletnich dzieci. Sa tutaj przyszłe mamy 35 +? Ja w lipcu kończę 36 lat..
Hej ja tez w lipcu 34. A to moja pierwsza ciąża pozdrawiam was wszystkieWitaj :-)
Ja w lipcu też mam urodzinki , ale 34 kończę :-)
Mysmy covid chyba już przeszli w marcu. Wtedy tetsowali tylko wybranych w norwegii. Na samym początku lock down, u. Dla mnie szczepienie jets realne ale raczej się nie zdecyduje. 80%ze nie.Gdyby szczepienia były realne to może bym się nad tym zastanowiła, na razie jestem ostatnia w kolejce do szczepień, więc nie rozkmniniałam szczepień przeciw COVID w ciąży.
w zeszłym roku będąc na początku ciąży miałam infekcje wirusowa związana M.in. Z Dusznościami, nawet miałam test na grypę i nie wyszła. Podejrzewam, że to mógł być COVID, bo wszyscy w pracy mieli dziwne infekcje a mąż tez dziwnie, bo prawie miesiąc chorował, a to dla niego nietypowe. W każdym razie tamta ciąża obumarła i chyba trzech lekarzy mi powiedziało, ze mogło to mieć związek z infekcją wirusową. Dlatego bardziej boje się choroby niż szczepionek.
Hej, u mnie na pokładzie syn 12 letni i ja w tym roku w czerwcu 36Hej dziewczyny. Można dołączyć? Termin z om 22.9. Mam już dwójkę natoletnich dzieci. Sa tutaj przyszłe mamy 35 +? Ja w lipcu kończę 36 lat..
Nie jetse# w tym sama. Libido mam niżej niż 0 [emoji1787][emoji23] biedny mój mąż, ale nie narzeka bo rozumie sytuację. Zresztą u mnie dizala jeszcze strach orzed stratą, dlatego wolę ryzyko zminimalizowac do niemal 0.A u mnie libido mocno poleciało w dół. Mam zmiany nastroju jak przed okresem ba nawet gorzej. [emoji14] Więc mój nie zadowolony nie dość że mi się nie chce to jeszcze się kłócimy. Mam nadzieję że niedługo. Poczuje się lepiej
Nie w ciąży. Nawet nie wiem czy by w ogóle by pozwoliliDziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
MonikaHej, u mnie na pokładzie syn 12 letni i ja w tym roku w czerwcu 36![]()
Nie ma opcji :-)Dziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
Ja mam 13 letnią córkę, w czerwcu skończy 14. Ale dość szybko ją urodzilam, miesiąc przed dwudziestką.Monika)
Też mam syna 12 latka)
W sierpniu skonczy 13 więc będzie 13 lar różnicy olaboga) mam.jeszcze córkę 11 lat w czerwcu [emoji3526]
Widziałam jakiś. Czas temu artykuł o polskiej kobiecie w ciąży która zaszcepila się i zachęcała inne mamy. Dziwne.. Wydaje mi się że jako.ciezarna dostała też priorytet do. Szczepienia.. Postaram Się znaleźć.Nie w ciąży. Nawet nie wiem czy by w ogóle by pozwolili![]()